Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
dīvaini tie ļauži 
19.-Jan-2015 12:44 pm
Vispirms visi auro, ka nedrīkst realizēt RD kavarnos plānus subsidēt savas pašvaldības iedzīvotājus, cenu sabtransportā paaugstinot tikai viesstrādniekiem. Visiem jābūt vienādiem. Panāca beigās to, ka pēc sašutušās tautas pieprasījuma RD rīdzinieku kartes projektu izšūpoja. Tagad tie paši ļautiņi brēc, ka viņu vēlme izpildīta, šie pielīdzināti visiem un nu jāpērk to biļeti par pirmseiro cenu. Tāda nekonsekvence sanāk, jo manuprāt vai nu ir tiem rīdziniekiem braucieni pašvaldības dotēti, vai nav (dotēt citu pašvaldību iedzīvotājus nav pašvaldības pienākums), bet pieprasīt abus reizē - noraidīt dotācijas, reizē niknojoties, ka nu dārgāk, - it kā nebūtu visai saprātīgi.
Comments 
19.-Jan-2015 12:53 pm
Vsp, jā... tie paši ļaudis sūkstās. :)
21.-Jan-2015 01:37 pm
Tieši par to arī pabrīnos.
19.-Jan-2015 12:55 pm
nu varbūt tomēr pensionāriem (44% pasažieru transportā brauc bez maksas) nevajadzētu NEierobežotu bezmaksas pārvietošanās brīvību? Mēs jau viņus, nevis lauciniekus sponsorējam...
19.-Jan-2015 01:12 pm
Nuss, atminoties gāganu karus pirms kāda pusgada, neviens nebrēca par pensišiem, skolēniem un studentiem, bet šūmējās tieši par vienlīdzību un protestēja pret plānu iedzīvotājiem saglabāt esošo tarifu, kompensējot izdevumus uz viesstrādnieku rēķina. Tb pasākums izgāzās tieši pēc "sašutušo darbaļaužu pieprasījuma". Bet šobrīd, dīvainā kārtā, tie paši ļaudis kvēli sašutuši, ka viņu vēlmes izpildītas un visi vienādi maksāšanas procesā.
19.-Jan-2015 12:59 pm
Valsts gan varētu vairāk dodtēt, tik tam, kā tiek pašvaldības nauda izshēmota gan vajadzētu vairāk pasekot. Kaut vai tas pats arodbiedrību gadījums RS un namu pārvaldniekā, kā arī deputāti-konsultanti, kas piezīdušies RS.
Gan jau, ka šī ir tikai redzamā daļa...
19.-Jan-2015 01:09 pm
Tipa, bet pie jums nēģerus linčo? :)

RD iekšējās rebes ir pavisam cita opera, kam nav sakars ar principiālo jautājumu. Es te tikai un vienīgi par ļaužu nekonsekvenci, vēloties gan zivtiņu apēst, gan puisēnam klēpī pasēdēt.
19.-Jan-2015 01:15 pm
Domāju, ka rīdzinieki īsti nebļāva, ka diskriminēs, bļāva jau tie, kuriem būtu jāmaksā vairāk (t.i. Mārupes novads, Stopiņu novads, Ķekavas novads utml.).
Tagad bļauj visi, izņemot tos, kuri brauc kā subsidētie vai pa zaķi.

Starp citu, kā tad ir ar to, ka Sigulda savējiem dod labumus, kāpēc viņus ministrija nečakarē.
19.-Jan-2015 01:21 pm
Nuss, tādu īstu rīdzinieku ir visai maz, lielākā daļa vai nu paši iebraucēji Rīgā, vai 2-3 paaudzes migranti. Bet brēca gan (vismaz daudzi tie, kurus zinu kā Rīgas iedzīvotājus). Pamatā jau tāpēc, ka tā bija Ušakova ideja, un kārtīgs latvietis noraidīs Ušakova piedāvājumu pat tad, ja tas būs katram izsniegt 1000 eiro mēnesī sīkiem tēriņiem. :)

Manuprāt tās ir jebkuras pašvaldības tiesības un pat pienākums, visādi uzlabot savu iedzīvotāju dzīves komfortu. Un to arī visas pašvaldības dara.
19.-Jan-2015 06:45 pm
Šoreiz gan, es domāju, ka tu pamatīgi pārvērtē "kārtīgo latviešu" konsekvenci :D
21.-Jan-2015 01:34 pm
Tb uz čeka uzdrukātas nulles inspirēs pragmatiskas un loģiskas dfomāšanas atgriešanos? :))
21.-Jan-2015 06:34 pm
Vismaz aizmirst nepatiku pret Ausainīti uz kādu mēnesi točno liktu. :)
22.-Jan-2015 06:01 pm
Vo būtu labāk tautieši izrādījuši nepatiku pret ausaiņa bandu, piketējot pie KNABiem, SABiem un VIDiem, lai beidzot sakustās. Citādi pat tāds āpsis kā es zina, kāpēc Mr.Tventijam tāda iesauka, jebkurš betonētājs zina, kam šefs maksā otkatu, lai darbu dabūtu, taču šie visi aizņemti, Jutai gāžot vienu bosu pēc otra un kašķējoties par pakļautību. Dažbrīd uzmācas konspiratoloģiska sajūta, ka visi ir daļā, bet ausaiņa gānītāji parastie vienkārši muļķi: ne vārda par ko konkrē†u, taču nobremzēt arī jebkuru sakarīgu ideju gatavi jebkurā laikā. :/
20.-Jan-2015 12:18 pm
RD(ušakovs) prasa valsts naudu, lai rīdzeniekiem būtu lētāks transports, tai pat laikā Rīgas satiksme saņem ļoti lielas dotācijas, bet nedod nekādu atskaiti. Ja biļetei, pēc pašizmaksas pienākas būt 2E, tad lai tā ir un var izdarīt secinājumus par RD(ušakovs) saimniekošanas prasmi.
21.-Jan-2015 01:18 pm
Mani maz interesē Ušīša saimniekotprasme. Tā ir citu kompetence. Šai gadījumā man interesanta šķiet tikai un vienīgi līdzcilvēku nekonsekvence un nespēja definēt, ko tad īsti vēlas, a priori noraidot visus iespējamos scenārijus, pat ja nākošais ir viņu iepriekšējo prasību piepildījums.
19.-Jan-2015 01:19 pm
jā, bet toreiz atcēla projektu, jo viņš bija acīmredzami diskriminējošs. tagad Nils čakarē savu elektorātu, bet #vainovalsti

ideja bija tāda, ka nevar Rīgā deklarētajam iedot ekstru, bet nevienu citu piesaistes kritēriju nedot. tā kā Nilam nebija iedvesmas pamatot, kāpēc un kādi kritēriji, viņš izdarīja primitīvi - liek ciest parastajiem cilvēkiem. politiskās spēlītes, atriebības, bet maz saprāta šajā visā.

gribēsies redzēt, kāds Nilam nākamajsās vēlēšanās būs atbalsts no šiem piečakarētajiem.
19.-Jan-2015 01:23 pm
Nez kāpēc šāda diskriminācija tiek pieļauta jebkurā citā pašvaldībā, pat uzskatot, ka pašvaldības pienākums ir nodrošināt "savus" bērnus skoļā ar brīvpusdienām, kompensēt "saviem" iedzīvotājiem braukšanu sabtransportā u.c. labumus. Tā kā es te pagaidām saskatu tikai un vienīgi ļaužu stulbumu.
19.-Jan-2015 01:44 pm
jā, stulbums diezgan liels tieši personās, ne principā. tā Ieva Brante, un kas tur vēl tie "aktīvisti"...

bet vēl tad ir jautājums, vai citas pašvaldības tiešām dod tikai saviem, vai varbūt domes priekšsēdētājs katru nedēļu taisa pieņemšanas, kur visiem kaimiņpagastiem sniedz piekrišanas, ja cilvēks ir spējis pateikt, ka viņam ir interese.
19.-Jan-2015 03:01 pm
vai uz citām pašvaldībām visas valsts cilvēki regulāri brauc, piemēram, ārstēties vai veikt citas īpaši "ūdensgalvā" koncentrētas darbības?
21.-Jan-2015 01:29 pm
Tb akmens valdības dārziņā, ka tā, nepiešķirot konkrētajai pašvaldībai dotācijas, diskriminē tās iedzīvotājus, kuriem no saviem nodokļiem jāsedz arī svešinieku vēlmes?

Pa lielam mūsdienās ir ārkārtīgi maz lietu, kuras būtu jākārto, ierodoties Rīgā. Un tas nekādi nav saistīts ar ikdienā sabtransporta izmantošanu. Aber ja brauc reizi gadā, tad var maciņu atpogāt. Visā pasaulē tā notiek, tikai pie mums tā kreiso ideoloģija par vienlīdzību un braukāšanu uz sveša rēķina joprojām populāra (nu un austrumos no Zilupes arī).
19.-Jan-2015 01:47 pm
Pašvaldību vēlēšanas arī ir acīmredzami diskriminējošs projekts, jo, lai kļūtu par konkrētās pašvaldības deputātu, tajā pašvaldībā kāds laiks ir jānodzīvo vai vismaz jānostrādā.
19.-Jan-2015 01:56 pm
jā, bet tur ir attaisnojums. tas tāpat kā diskriminējošs projekts ir neļaut visai pasaulei balsot visās Latvijas pašvaldību un citu reižu vēlēšanās.
19.-Jan-2015 04:39 pm
elektorāts, kā zināms, ir vecūkšņi, kas turpina braukt par brīvu un piečakarēti nejūtas
maksā vidējais darbarūķis, kas diez vai elektorāta vairākumam piederīgs
21.-Jan-2015 01:30 pm
Tb vidējais darbarūķis izvēlējies maksāt arī par viesstrādniekiem un nu mazliet šokēts par savu izvēli. :)
21.-Jan-2015 01:33 pm
cik pa ausu galam dzirdēts, savu artaviņu valsts par viesstrādniekiem jau piemeta,bet apetīte rodas ēdot:)
19.-Jan-2015 07:50 pm
Jebkurā gadījumā - kāds par to maksā. Vnk pastāvošā sociālisma ietvaros cilvēkiem grūti novilkt robežu starp taisnīgumu un komunismu.
21.-Jan-2015 08:08 am
divas piebildes:
1) 1.15 eiriki iepriekšpārdošanā ir stipri vairāk nekā pirmseiriku cena. konvertējot tas ir 81 santīms, kas ir 62% pieaugums no pirmseiro cenas 50.
2) parasti pašvaldības sponsorē pašvaldības iestādes, nevis to klientūru. ja pašvaldība pērk grāmatas savai skolai, tad skola neprasa, kurā pilsētā skolnieka vecāki maksā nodokļus. vai arī kaut kas ir mainījies?
21.-Jan-2015 01:33 pm
Tad jau RS vajag medāli kā vienīgajam godīgajam eiro ieviesējam. :)))) Inflācija ir pastāvīga, cenas pieaug, tb arī sabtransporta cena aug, lai cik tas nepatīkami.
Ja pašvaldība pērk grāmatas savai skolai, tad zina, ka skolēni skolu apmeklē pēc pieraksta vietas, tb pašvaldības sskolā mācās kinderi, kuru ģimenes dzīvo šajā pašvaldībā.

Pie tam es nevis par to, cik kas tur maksā utt, bet tikai un vienīgi par ļaužu visnotaļ šizoīdo attieksmi, pieprasot reizē pilnīgi pretējas lietas.
This page was loaded Apr 24. 2024, 7:49 am GMT.