Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
dīvaini tie ļauži 
19.-Jan-2015 12:44 pm
Vispirms visi auro, ka nedrīkst realizēt RD kavarnos plānus subsidēt savas pašvaldības iedzīvotājus, cenu sabtransportā paaugstinot tikai viesstrādniekiem. Visiem jābūt vienādiem. Panāca beigās to, ka pēc sašutušās tautas pieprasījuma RD rīdzinieku kartes projektu izšūpoja. Tagad tie paši ļautiņi brēc, ka viņu vēlme izpildīta, šie pielīdzināti visiem un nu jāpērk to biļeti par pirmseiro cenu. Tāda nekonsekvence sanāk, jo manuprāt vai nu ir tiem rīdziniekiem braucieni pašvaldības dotēti, vai nav (dotēt citu pašvaldību iedzīvotājus nav pašvaldības pienākums), bet pieprasīt abus reizē - noraidīt dotācijas, reizē niknojoties, ka nu dārgāk, - it kā nebūtu visai saprātīgi.
Comments 
19.-Jan-2015 03:01 pm
vai uz citām pašvaldībām visas valsts cilvēki regulāri brauc, piemēram, ārstēties vai veikt citas īpaši "ūdensgalvā" koncentrētas darbības?
21.-Jan-2015 01:29 pm
Tb akmens valdības dārziņā, ka tā, nepiešķirot konkrētajai pašvaldībai dotācijas, diskriminē tās iedzīvotājus, kuriem no saviem nodokļiem jāsedz arī svešinieku vēlmes?

Pa lielam mūsdienās ir ārkārtīgi maz lietu, kuras būtu jākārto, ierodoties Rīgā. Un tas nekādi nav saistīts ar ikdienā sabtransporta izmantošanu. Aber ja brauc reizi gadā, tad var maciņu atpogāt. Visā pasaulē tā notiek, tikai pie mums tā kreiso ideoloģija par vienlīdzību un braukāšanu uz sveša rēķina joprojām populāra (nu un austrumos no Zilupes arī).
This page was loaded Maijs 6. 2024, 1:27 am GMT.