Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
dīvaini tie ļauži 
19.-Jan-2015 12:44 pm
Vispirms visi auro, ka nedrīkst realizēt RD kavarnos plānus subsidēt savas pašvaldības iedzīvotājus, cenu sabtransportā paaugstinot tikai viesstrādniekiem. Visiem jābūt vienādiem. Panāca beigās to, ka pēc sašutušās tautas pieprasījuma RD rīdzinieku kartes projektu izšūpoja. Tagad tie paši ļautiņi brēc, ka viņu vēlme izpildīta, šie pielīdzināti visiem un nu jāpērk to biļeti par pirmseiro cenu. Tāda nekonsekvence sanāk, jo manuprāt vai nu ir tiem rīdziniekiem braucieni pašvaldības dotēti, vai nav (dotēt citu pašvaldību iedzīvotājus nav pašvaldības pienākums), bet pieprasīt abus reizē - noraidīt dotācijas, reizē niknojoties, ka nu dārgāk, - it kā nebūtu visai saprātīgi.
Comments 
19.-Jan-2015 12:55 pm
nu varbūt tomēr pensionāriem (44% pasažieru transportā brauc bez maksas) nevajadzētu NEierobežotu bezmaksas pārvietošanās brīvību? Mēs jau viņus, nevis lauciniekus sponsorējam...
19.-Jan-2015 01:12 pm
Nuss, atminoties gāganu karus pirms kāda pusgada, neviens nebrēca par pensišiem, skolēniem un studentiem, bet šūmējās tieši par vienlīdzību un protestēja pret plānu iedzīvotājiem saglabāt esošo tarifu, kompensējot izdevumus uz viesstrādnieku rēķina. Tb pasākums izgāzās tieši pēc "sašutušo darbaļaužu pieprasījuma". Bet šobrīd, dīvainā kārtā, tie paši ļaudis kvēli sašutuši, ka viņu vēlmes izpildītas un visi vienādi maksāšanas procesā.
This page was loaded Maijs 6. 2024, 8:50 am GMT.