Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
dīvaini tie ļauži 
19.-Jan-2015 12:44 pm
Vispirms visi auro, ka nedrīkst realizēt RD kavarnos plānus subsidēt savas pašvaldības iedzīvotājus, cenu sabtransportā paaugstinot tikai viesstrādniekiem. Visiem jābūt vienādiem. Panāca beigās to, ka pēc sašutušās tautas pieprasījuma RD rīdzinieku kartes projektu izšūpoja. Tagad tie paši ļautiņi brēc, ka viņu vēlme izpildīta, šie pielīdzināti visiem un nu jāpērk to biļeti par pirmseiro cenu. Tāda nekonsekvence sanāk, jo manuprāt vai nu ir tiem rīdziniekiem braucieni pašvaldības dotēti, vai nav (dotēt citu pašvaldību iedzīvotājus nav pašvaldības pienākums), bet pieprasīt abus reizē - noraidīt dotācijas, reizē niknojoties, ka nu dārgāk, - it kā nebūtu visai saprātīgi.
Comments 
21.-Jan-2015 08:08 am
divas piebildes:
1) 1.15 eiriki iepriekšpārdošanā ir stipri vairāk nekā pirmseiriku cena. konvertējot tas ir 81 santīms, kas ir 62% pieaugums no pirmseiro cenas 50.
2) parasti pašvaldības sponsorē pašvaldības iestādes, nevis to klientūru. ja pašvaldība pērk grāmatas savai skolai, tad skola neprasa, kurā pilsētā skolnieka vecāki maksā nodokļus. vai arī kaut kas ir mainījies?
21.-Jan-2015 01:33 pm
Tad jau RS vajag medāli kā vienīgajam godīgajam eiro ieviesējam. :)))) Inflācija ir pastāvīga, cenas pieaug, tb arī sabtransporta cena aug, lai cik tas nepatīkami.
Ja pašvaldība pērk grāmatas savai skolai, tad zina, ka skolēni skolu apmeklē pēc pieraksta vietas, tb pašvaldības sskolā mācās kinderi, kuru ģimenes dzīvo šajā pašvaldībā.

Pie tam es nevis par to, cik kas tur maksā utt, bet tikai un vienīgi par ļaužu visnotaļ šizoīdo attieksmi, pieprasot reizē pilnīgi pretējas lietas.
This page was loaded Maijs 6. 2024, 2:20 am GMT.