Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
nu paldiesiņš, paldiesiņš 
4.-Jun-2017 02:45 pm
Laulātā nupat mani informēja, ka ne tikai JKP šajās vēlēšanās negaidīti spoži panākumi (no manu paziņu vidus balsoja pat tādi, kurus visnotaļ mulsina pārlieku lielā "latviskuma" piesaukšana un visnotaļ homofobiskie mājieni spartijas oficiozajā mājas lapā), bet arī es iekšējā partijas reitingā, pateicoties vēlētāju plusiņiem, esmu pacēlies no Nr.32 uz Nr.21. Patiesi patīkams pārsteigums! Nemaz nenojautu, ka tik daudzi ļaudis manī saskata ko vairāk (sieva neskaitās, viņa zvērējusi mīlēt arī tad, kad vecais sajūk prātā un piepeši iesaistās politikā). Nu ko lai jums, saku... PALDIES! :)

Deputātos neesmu ticis, taču labi vien ir (redz, kaut kā negrasos īpaši sākt uzvesties "kā politiķim pieklājas", kopējot līdzšinējo varas gaiteņu stūrmaņu ģērbšanās un uzvedības stilu, par visu vairāk baidoties kur paust personīgo viedokli). Toties būs laiks vēl nopietnāk iesaistīties partijas iekšējās darba grupās, palīdzot kamrādiem apkopot, analizēt un izstrādāt nozaru programmas (pagaidām esmu "specializējies" ar izglītošanas jomu saistītajos jautājumos, tā kā ja kādam no draugiem/paziņām ir laba doma saistībā ar bērnunamiem, bērnudārziem un skolām, labprāt to uzklausītu).

Bet tā – nu jauku jums vasaru! :)
Comments 
4.-Jun-2017 03:34 pm
Nu ko lai saka, apsveicu! Īsti Trampiska uzvara, 1) neviens negaidīja tik lielus panākumus, 2) vainoja homofobijā utt. 3) ieguldīja mazāk aģitācijā līdzekļus, bet pareizāk mērķētus.

Tagad atliek tikai saņemties un gūt uzvaru nākamajās Saeimas vēlēšanās.
4.-Jun-2017 03:45 pm
Par punktu Nr.1 ir vēl neliela nianse - Freimanis vai "Latvijas Fakti" īsi pirms vēlēšanām "prognozēja", ka konkrētajam spēkam būs kaut kādi ap 1,43% Rīgā, to uzreizi arī retranslēja visi vadošie mēdiji. Līdz ar to, jautājums - cik nez būtu tagad reālais rezultāts, ja nebūtu bijis šīs ziņas, ka, balsojot par konkrēto spēku, balsis "tiks izmestas miskastē", jo nedabūs slavenos 5%. Šī ir katru vēlēšanu problēma, protams, bet jau pēc gada būs Saeimas vēlēšanas, gan jau atkal tiks izstrādāts šis vecais triks.
4.-Jun-2017 04:31 pm
Vai tie kanāli ziņoja arī par "indulgence"? ;)
vai tas izskaidro viņa uzlēcienu uz 21?

/par pārējo kupumā - tā jau arī ir - ātra, bezmaksas "reklāma"/
5.-Jun-2017 11:18 am
Viņa lēcienu skaidro manis ievilktais krustiņš :)
5.-Jun-2017 04:29 pm
Cik saprotu, vaina bija tajā, ka LF, SKDS savās izvēlēs piedāvāja vienkārši partiju nosaukumus, bet Norstat iekļāva arī saraksta 1. numura vārdu.

Līdz ar to, ja respondents redz vienkārši nosaukumu "Jaunā konservatīvā partija", tad viņš neatzīmē, ka balsos par to. Bet, ja viņš redz nosaukumu "Jaunā konservatīvā partija (Juta Strīķe)", tad ar daudz lielāku varbūtību atzīmēs šo kā savu izvēli.
4.-Jun-2017 05:01 pm
438 plusi un 655 svītrojumi ir spoži panākumi? OK.
4.-Jun-2017 07:30 pm
Pat necerēti! Tb veseli 438 cilvēki zina mani personīgi tik labi (kā nepubliskai personai, mana atpazīstamība ārpus paziņu loka ir minimāla), ka speciāli atzīmē – tas tak ir lieliski!
4.-Jun-2017 07:49 pm
Uzlēcienu pie negatīvas personiskās bilances vairāk skaidro daudzie svītrojumi sarakstā augstāk esošajiem kandidātiem. Cik sanāca pavērot nakts laikā iecirkņos - Jūsu partjā iezīmējās diezgan izteikta mīlas/naida pozicionēšanās augšgala elektorātam. Tomēr katra atzinība no cilvēku puses, tai skaitā plusiņš vēlēšanās ir nenoliedzmi patīkama, ar to tik tiešām apsveicu.
8.-Jun-2017 07:16 am
Ar tiem svītrojumiem tā neviennozīmīgi. Līdzšinējās vēlēšanās, balsojot par kādu sarakstu, parasti esmu izsvītrojis visus (tāpat balss par sarakstu iet), lai iekšējā reitingā tie 2-3, par kuriem ko zinu un kuri šķiet simpātiski, paceltos sarakstā uz augšu. Tb gadījumā ar publiski maz atpazīstamām personām svītrojums neliecina par negatīvu attieksmi.
4.-Jun-2017 08:49 pm
Atzīšos, es arī nobalsoju par JKP un pieliku krustiņu Tev un vēl vienam vadošajam kandidātam. Tev vienkārši tāpēc, ka Tev, kā no cibas var spriest, piemīt veselais saprāts un Tu neesi jurists, uzņēmējs vai ekonomists, to jau tāpat pietiek.
Jauku Tev arī vasaru! 😊
8.-Jun-2017 07:18 am
Paldiesiņš! :)

Kaut ko jēgt no jurisprudences un ekonomikas būtu ģeldīgi. Bieži vien pie sevis nosūkstos, ka nesaprotu ko no tām lietām.
4.-Jun-2017 09:04 pm
dīvaina loģika - +438 ir ļoti labi pat :)
-
p.s. nākamreiz pati atnāc un izdari labāk ;)
4.-Jun-2017 11:23 pm
iesaistīto vēlēšanās nepazīstu, bet kas ir jādara labāk, jādabū vairāk mīnusi vai plusi?

mani gan pašu vairāk izbrīna tik daudz mīnusi, ko tad šis tā nogrēkojies?
4.-Jun-2017 11:45 pm
Lai tiktu svītrots, nav jāgrēko, pietiek, ka citiem partijas biedriem ir aktīvi atbalstītāji, kuri cenšas mazināt konkurentu reitingu.
8.-Jun-2017 07:28 am
Ja svītrota publiski atpazīstama persona, tad svītrojums nozīmē, ka konkrētais vēlētājs nav vēlējies viņu redzēt saraksta spicē, tb lai tā nedabū vietu pašvaldībā/parlamentā. Ja svītrota mazzināma persona, tad nekādas nepatikas tur nav (nepazīst taču), bet svītro, lai kāds zināms, kam plusiņš ielikts, tiktu iekšējā listes reitingā uz augšu, tuvāk ievēlēšanai. Pats savulaik esmu tā vēlējis: izsvītorju visus uzvārdus (tāpat mans balsojums ir par šo partiju), lai kandidāts X, ko zinu kā sakarīgu menu, tiktu augstāk. Aber plusiņi gan liecina par to, ka ir priekšstats par kandidātu, un priekšstats ir pozitīvs.
6.-Jun-2017 03:44 am
Cik jums plusiņu bija?
4.-Jun-2017 05:40 pm
Žēl, ka neievēlēja. Varētu vērot, kā labs cilvēks samaitājas.
5.-Jun-2017 11:10 am
++
5.-Jun-2017 05:18 pm
Sumināts - sveiciens no vēlviena JKP kandidāta, kas netika savā novadā un par to ir mazliet atvieglots. :)
8.-Jun-2017 07:20 am
Man arī mazs atvieglojums, ka nu varēšu, kā katru gadu, vasaru pavadīt Kurzemes mežos, nevis obligātā kārtā pa pilsētu ancukā. :)
This page was loaded Apr 26. 2024, 1:03 pm GMT.