Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
dari ko darīdams, apdomā galu 
30.-Maijs-2021 05:49 pm
Krusta karš pret “balto vīriešu dominanci”, ko pēdējās desmitgadēs aktivizējuši margināļi, man šķiet, ir bīstams viņiem pašiem. Taču pūlis nespēj prognozēt savas rīcības sekas.

Liberālisms kā tāds, kas devis iespēju tiem paust savas pretenzijas, cīnīties par tiesībām utt., ir tikai un vienīgi “balto vīriešu” radītās Eiropas civilizācijas produkts. Tikai šajā civilizācijā, kuras pamatā ir personas respektēšana un individuālisma kults, iespējams uzturēt toleranci pret netradicionālām, t.i. anormālām minoritāšu grupu prasību izpausmēm.

Nevienā citā lielajā civilizācijā tā visa nav. Ne Eirāzijas lielākajā daļā (postsovetiskā zona), ne Centrālāzijā, ne Austrum- un Dienvidāzijā, ne islāma pasaulē, ne melnajā kontinentā. Nekur pasaulē, izņemot Eiropas civilizācijas zonu, šie -ismi nevarēs pastāvēt. Tikko kā sabruks “balto vīriešu” civilizācija, izgaisīs arī visas šīs iespējas. "Balto kolonizatoru vergturu" pieminekļi, muzeji, institūcijas un savstarpējo attiecību likumsakarības būs sagrautas, bet zārks jau tukšs nepaliks. Nebūs šīs eiropeiskās civilizācijas, nāks vietā cita. Bet citā civilizācijā nebūs vietas nekādiem tur blm'iem, grīnpīsiem un feminismiem.

Tāpēc, lai cik censtos būt iecietīgs un empātisks, ar netīksmi raugos, kā salašņu pūlis pieprasa sev kvotas, demolē pieminekļus, cenzē rakstītu un runātu vārdu. Es saprotu emocionālo vēlmi justies taisnīguma ieviesēju avangardā, taču manuprāt tie ļautiņi zāģē zaru, uz kura paši sēž.

P.S.
Man aizdomas, ka reakcija, kas sevi dēvē par konservatīvismu, patiesībā ir tīrs neopuritānisms - tie paši vēži, tikai citā kulītē.
Comments 
30.-Maijs-2021 05:58 pm
nu a kā var slavēt šo civilizāciju un nepieņemt tās loģiski izrietošās konsekvences?
30.-Maijs-2021 06:19 pm
Muahahaha
Sure :D
30.-Maijs-2021 06:35 pm
nja, cilvēkam piemīt tieksme sačakarēt sākumā tīri labi iecerētas lietas.
30.-Maijs-2021 07:44 pm
+1000
30.-Maijs-2021 09:35 pm
"tie [margināli] zāģē zaru, uz kura paši sēž". ko tu satraucies? margināļi pabeigs zāģēt zaru un nokritīs.
31.-Maijs-2021 09:12 am
Also... Krusta karš pret “balto vīriešu dominanci” [...] ir tikai un vienīgi “balto vīriešu” radītās Eiropas civilizācijas produkts. Yeah.
30.-Maijs-2021 09:45 pm
Īsti neizprotu visu šo vārdu savirknējumu, kurā gadā sākās "balto vīriešu dominance"?
Pats tak esi vēsturnieks, vienkārši es neesmu izjutis uz savas ādas.
31.-Maijs-2021 12:03 am
divos vārdos: noderīgie idioti

zināms, kāds tiem liktenis
31.-Maijs-2021 12:43 am
Terminoloģia - cik es saprotu, par neopuritāņiem mēdz saukt kāreiz šos it kā taisnīguma cīnītājus.
31.-Maijs-2021 08:58 am - Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
Reiz sen senos laikos sanāca kopā baltie vīrieši un vienojās radīt Eiropas civilizāciju. Paši radīja, paši lietoja, nevienu neaiztika. Un tagad pēkšņi un nezin no kurienes ir uzradušies visādi bābieši, pediņi, mellie un vēl visādi, kuri bezkaunīgā kārtā iedomājušies, ka var pieprasīt līdzvērtīgu piekļuvi šīs lieliskās civilizācijas labumiem. Quo vadis?!?11?!
31.-Maijs-2021 11:10 am - Re: Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
Es domāju - runa ir par piedalīšanos, nevis piekļuvi.

Piekļuvis tas tiešām būtu - vieni te uztaisīja, tad atnāca visi citi un grib lietot. Drīzāk ir tā: taisīja visi, lieto visi.
31.-Maijs-2021 11:11 am - Re: Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
nu ajmīn, bābieši piemēram Kirī, pediņi piemēram Tjūrings, mellie piemēram Dimā
31.-Maijs-2021 04:33 pm - Re: Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
Runa ir par to, ka OP ir ļoti, em, interesanta izpratne par civilizācijas vēsturi.
31.-Maijs-2021 04:44 pm - Re: Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
Uh šitas ir tēma megasračam [ja ir zināšanas] tur [nu tb jautājums par to kuras sabiedrības un kuros laikos ir devušas kādu pienesumu tam kas mums tagad ir emmm NAV vienkāršs]. Protams atkal teikt ka visas vienādu arī laikam nevar.
1.-Jun-2021 07:53 am - Re: Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
Galvenais šeit ir tas, ka baltie vīrieši devuši liberālismu, kuru nevieni citi kustoņi pat teorijā nav nekad izskatījuši. Hedera tekstā tiek ignorēts, ka "visādi bābieši, pediņi" drīkst kaut ko pieprasīt, jo tikai ekskluzīvi baltie vīrieši radījuši civilizāciju, kurā drīkst kaut ko pieprasīt. Par to arī laikam OPa stāsts. Kā redzams no augstāk minētā kreatūras u.c. wokistu uzvedības Rietumos, baltie vīrieši bija naivi savā altruismā, jo nevienam pat padomā nav pateikt paldies, toties ir atvēruši pandoras lādi, kas šo civilizāciju smacē nost.
31.-Maijs-2021 06:57 pm - Re: Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
Vajag kvotas.

Ja viena feministe ir ko vērtīgu izdarījusi, tad vienai feministei pienākas tiesības, tas pats attiecas uz pederastiem, muslimiem, nēģeriem un citiem pašpasludināti apdalītajiem. Pārējie dzīvo normālu cilvēku dzīvi.
1.-Jun-2021 07:45 am - Re: Cienījamā vēsturnieka ne mazāk cienījamā izpratne par vēsturi
"līdzvērtīga piekļuve"
This page was loaded Apr 27. 2024, 12:26 am GMT.