Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
 
8.-Aug-2016 08:04 pm
Ha. Kamēr es aizņemts ar dzīvošanu, tikmēr izrādās, esmu palaidis garām nepamanītus kārtējos cibiņu reportus par labudabu un gāganu karus par feminismu un homeopātiju. Pirmais man vienaldzīgs – nezinu, par kādu naudu (ko maksā man, nevis es kādam) piekristu triekties uz nekurieni, lai slapjumā un dubļos, iespiests kā siļķe mucā starp pāris tūkstošiem slapju un sasvīdušu, piedzērušu tīņu (piedodiet, man tīņi ir līdz 30) klausītos kaut kādus sētas bandžo grabinātājus. Brrrr. Arī feminisms garām, jo uz mani neattiecas, aber par otro kā rūdīts veterinārpsihologs gan būtu varējis izteikties. Taču nu nekā. Tak pofig. Šodien tiku lūk pie šādas te mantas:



130 cm augstu un vēl zaļu bērza bluķēnu pāršķēlu ar pirmo cirtienu kā riekstu! Nēsājos ar šito visu dienu, gulēt ejot, ņemšu blakus! Nu sāku saprast savu atvasi, kas bd izlaiduma kleitā par varītēm gribēja arī gulēt pa nakti. :)
Comments 
8.-Aug-2016 08:24 pm
nedēļas nogalē paniekojos ar mačeti, gatavojot ugunskuram malku, un sapratu, tagad arī ļoti, ļoti gribu sev tādu
9.-Aug-2016 11:38 am
Tādu tev nevajag. Šis metru ar kapeikām garš, bluķiem domāts, ar plēšamo sameni. Aber bluķus mazai un trauslai sievietei nevajadzētu skaldīt, lai cik ļoti nebūtu pārņemta ar atgriešanos Straumēnu tekās. Priekš tam noalgo vietējo ciema Uldžēnu, kurš par mazu un godīgu samaksu plus 0,7 finālā visu saskaldīs. :) Tev vajag mazāku skaldāmo, nevis plēšamo cirīti, tik pagaļu plēšanai. Un laba cena par labu ciri atmaksājas komfortā un ātrumā. Vienīgais, labu cirvi nevar atstāt bluķī pie šķūņa, bet jānes iekša, lai tautieši nenozog.
8.-Aug-2016 08:34 pm
Malkas skaldīšana ir īpašs baudījums, tā gan. Un vēl ar tādu instrumentu!
8.-Aug-2016 09:55 pm
Apskaužu. Nevis par fiskāru, bet par daudzajiem svaigajiem iespaidiem, ko dzīvošana ārpus pilsētas sniegusi vienas sezonas laikā, domāju, gana blīvs slānis svaigu atklājumu pietiks vēl sezonām trijām, pēc tam atliks nedaudz vienkāršāka, bet arī apstākļu baudīšanas vaina. Neba velti ir plāns uzbliezt akciju "Neesi pāķis. Dzīvo laukos."
9.-Aug-2016 11:31 am
Nu it kā nekā īpaši jauna, taču laiks vairāk iedziļināties.

P.S.
Kāp busā un brauc ciemos. Ceļā pavadītais laiks akurāt tikpat ilgs kā līdz [info]mako aizbraukt.
9.-Aug-2016 01:28 pm
Apdomas vērta doma, kaut kur ap 20tajiem datumiem mož varētu, līz tam visu laiku sola zem +20C, tādā nevar laukus visā to labumā izbaudīt ;(
9.-Aug-2016 01:44 pm
Ap tiem datumiem jau sāku pakot čemodānus atpakaļ uz pilsētu - mazo skolā jālaiž, jāaklimatizējas iet gulēt nevis ap pusnakti, bet jau deviņos, un no rīta celties līdz ar gaiļiem), lielāko augstskolā. Un vai vasara atgriezīsies, neticu, tāpat kā tam, ka nodokļi tiks samazināti. Tb prātīgāk pievienoties piektdienas vakarā [info]oblicai, kura akurāt šurp dosies ar busu - kopā jautrāka braukšana, pie tam šī zina, kur meža vidū ārā kāpt. Man te fiskars, iesieti 14 Rīgas laika gadagājumi, ceturtdien es aizbrauks ar šperriņu līdz ciema bodei un paņems melno rumu (tas te uz atlaidi, jo tik smalkas dziras neviens nedzer), džemperi un jakas ir, tb nekāda vaina pie dabas krūts vienu vīkendu pasērst. :)
9.-Aug-2016 01:47 pm
A vispār, jā, sarunāts. Vistomēr neatsverama pieredze, redzēt kurzemniekus to dabiskajā vidē ;)
11.-Aug-2016 08:13 pm
Rums nupat iegādāts. Par kolu garantijas nav, jo viena 7gadniece riņķo ap ledusskapi kā haizivs ap ievainotu ronīti, kaut ar es ik pa brīdim bargā balsī iebrēcos, ka tas ciemiņiem domāts.
9.-Aug-2016 01:36 am
Bērza bluķēns, ļoti labi. Un kā ar zarainiem egļu bluķiem?
9.-Aug-2016 11:34 am
Tādi nav ienākušies. Pamatā priede un bērzs (pirtij, garie bluķēni). Taču vajadzētu būt labi. Sākumā bažījos, jo aplam viegls šķita, taču darbojas tā sistēma! Ļoti samērīgi asmens un ķīļa parametri (kaimiņam šķūnī pašmāju ražojums, taču asmens daļa pārāk gara, tb iestrēgst bluķī, ķīļa daļai līdz kokam netiekot).
9.-Aug-2016 01:37 am
Manta! Metāla kāts. Mūžīga!
9.-Aug-2016 11:09 am
cik atceros, tad metāla tikai galva - pārējais sveķi

tāpēc ilgmūžība apšaubāma - netaisa vairāk tādus cirus, kurus mazbērniem varētu mantojumā atstāt kā instrumentu
9.-Aug-2016 07:20 am
skatos - neviena kengājoša rindiņa par latviju vai latviešiem. kas ir noticis?
9.-Aug-2016 11:24 am
Viss vienkārši: internetus nelasu (aber tikai tur var uzdurties urrāpatriotiem, kas vārdu "Latvija" raksta ar mazo burtu, taču jūtas kā tautas esence), aber latviešu te nav, vieni vienīgi kurzemnieki, kuri savu identitāti nekur nav pazaudējuši, tāpēc nav aizņemti cīņā par tās glābšanu un saglabāšanu.
9.-Aug-2016 10:27 am
Pēc iepr. gadu atsauksmēm (par šo gadu nezinu) LabaDaba man nešķiet tāds sū. Pie iespējas kādreiz labprāt aizbrauktu.
9.-Aug-2016 11:25 am
Tas man individuāli subjektīvi – popmūzika vienaldzīga jebkurā tās izpausmē, tb kaut saprotu, ka citiem tas patīk, pats esmu pret šiem publiskajiem pasākumie absolūti vienaldzīgs.
9.-Aug-2016 02:57 pm
Nu tad tā, jau divas dienas darbā "lieku parketu" ar šādu pat cirīti. Jo malka ar darbam jāsagādā. Un godīgi sakot šis plēš x 3 labāk, kā 200 gr. smagāks un garākā kātā pašmāju cirītis. Arī vērptu priedes bluķēnu spēj plēst gana labi, jo arī asmens griezējdaļa ir perfektā kantītē. Protams, salīdzināt ar Neeman cirvjiem nevar, tomēr price/performance ir adekvāta.
9.-Aug-2016 06:44 pm
Sasodīts. Aber es jau plānoju ielikt video, kā dīķis vārās, kad zivju barību ieber - tā neuzkrītoši norādīt, ka dažs labs badapātagas meistars varētu iebraukt ij malciņu paskaldīt, ij pamakšķerēt. Nu kā tas tavs vārdabrālis ar to žurku un žoga krāsošanu. ;)
This page was loaded Apr 26. 2024, 2:02 pm GMT.