Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Manas “piecas kapeikas” 
3.-Jul-2021 11:23 am
Vakcinācijas pamatā ir pasens empīrisks atklājums, ka ar vienu un to pašu infekciju cilvēks otru reizi vairs nesaslimst. Pārnēsāt var – gluži tāpat kā durvju kliņķis. Līdz ar to manī tāda viegla neizpratne: par ko haips?

Vakcinēšanās ir tikai un vienīgi sevis pasargāšana. Ja vēlies būt kaut cik drošs, tad vakcinējies. Ja uzskati, ka Lielais Brālis tādā veidā tevi čipos lai izspiegotu (un to ļaudis, kas pat uz tualeti ar mobilo iet! Ha! Par jums viss sen zināms bez čipošanas, un neviens netērēs laiku un resursus, lai ko tik garlaicīgu izspiegotu), tak nevakcinējies. Ja uzskati, ka rns vakcīnas izmainīs tavu dns (daudziem gan tā būtu vienīgā iespēja kļūt par cilvēku), tad nevakcinējies.

Bet tad saslimšanas gadījumā ārstēšanās izdevumi uz paša rēķina (to viegli darīt, jo pandēmija tak neeksistē, viss ir izdomāts). Neviens apdrošinātājs tak nesedz ārstēšanās izdevumus par lauztu kāju, ja pacients netic ārstiem, un speciāli to nolicis kāju braucoša auto riteņa priekšā vai nolēcis no kura tur stāva.

Ja kāds pie tēviem aiziet… nu ko, pats vainīgs. To dēvē par dabisko atlasi. Tie neandertālieši, kas naktī gāja no alas ārā, jo uzskatīja, ka mahairodi ir izdomāti, lai vadonis un šamanis iegūtu lielāku varu pār cilti… Cilvēce neko daudz nezaudēja.

Punkts. Dzīvojam tālāk. Ir svarīgākas lietas, par ko domāt.
Comments 
3.-Jul-2021 11:35 am
Cilvēki šaubās par vakcīnu blakusparādībām. Savukārt mazāk satrauc kovids, jo varbūt jau izslimojuši vieglā formā, apmēram kā saaukstēšanos, vai apkārtējie ir tādā veidā izslimojuši.

>> Ja vēlies būt kaut cik drošs,

Ir pārspīlējums, tāpēc tavs teiktais nav uztverams nopietni.
3.-Jul-2021 12:20 pm
Gaidu autora tekstu, ka teksts nemaz nav domāts nopietni un tik tāda iesmīkņāšana.
3.-Jul-2021 01:07 pm
Dalabi tiem pašiem hormonālajiem kontraceptīviem ir augstāks trombozes risks, neviens nesatraucas
3.-Jul-2021 01:33 pm
Diez vai vairums cilvēku precīzi zina, kādi ir šie riski.

Un nav arī tiesa, ka neviens par to nesatraucas. Ir gan tā, ka ārsti neparaksta noteiktu kontracepciju, jo riska profils ir pārāk liels, gan arī pašas sievietes izlemj nelietot hormonālo kontracepciju pēc savas izvēles.
3.-Jul-2021 03:15 pm
Da labi, kontracepcijai nav QR koda.
3.-Jul-2021 04:51 pm
Gan jau darba devēji gribētu gan. Bez tā darbā neņemtu, jo kuram gan vajag darbinieces, kas aiziet dekrētā ;)
3.-Jul-2021 07:19 pm
Šitais labs! Esmu dzirdējis, ka dažas lielas kompānijas veido vakcinēto sarakstu, lai nodrošinātu darbinieku pēctecību tuvāko 3 gadu laikā. Parādi QR, lai mēs zinam vai sākt jau apmācīt tavu aizstājēju. Ļoti aizskaroši. Tas būtu tāpat kā vaicāt vai neesi gejs, jo tad ticamāk, ka tev būs aids un traucēsi biznesam. Es domāju, ka šļircēšanās savā brīvajā laikā nedrīkstētu būt par pamatu dirskriminācijai darbā.
3.-Jul-2021 03:33 pm
Nesatraucas, jo ir ignoranti. Hormonu terapijas ir viens no mūsdienu idiotiskākajām un bīstamākajām praksēm.
3.-Jul-2021 01:47 pm - tak man pie vienas vietas, kā kurš to uztver :)
Cilvēki šaubās par vakcīnu blakusparādībām, šaubās par Zemes formu, žīdmasoņu labajiem nodomiem un daudz ko citu. Tb cilvēki šaubās par jautājumiem, kuros orientējas tieši tikpat daudz, cik sivēni kosmosa apgūšanā. Lai jau šaubās. Bet ārstēšanu saslimšanas gadījumā apmaksā paši. Ja nesaslims - ir krietni lipīgākas infekcijas, - tad arī visiem labi.
3.-Jul-2021 01:52 pm - Re: tak man pie vienas vietas, kā kurš to uztver :)
Ideja, ka kādam par sliktu uzvedību būtu pašam jāapmaksā ārstēšana, būtu piemērojama arī alko lietotājiem un smēķētājiem, kuriem vajadzētu pašiem maksāt, kad ārstē savas sirdskaites un vēža gadījumus.

Turklāt kovida ārstēšana salīdzinoši ir ļoti lēta. Dārgākais ir remdesivīrs, bet tam ir zema efektivitāte, tāpēc nav jēgas.
14.-Jul-2021 10:24 am - Re: tak man pie vienas vietas, kā kurš to uztver :)
Medijos figurē skaitlis, ka viena diena intensīvās terapijas palātā izmaksā 3000 eur un uz augšu - https://www.la.lv/ja-nevakcinejies-bet-saslimsti-ar-covid-19-arstesanu-apmaksa-pats?
14.-Jul-2021 11:26 am - Re: tak man pie vienas vietas, kā kurš to uztver :)
Tas nav nekas daudz. Viena C hepatīta slimnieka ārstēšanas kurss ir ap 40 000 eiro.

Turklāt intensīvās terapijas palātā slimnieki nonāk reti. Vairums no tās arī neatgriežas. Prasīt maksāt mirušajiem ir diezgan bezjēdzīgs pasākums. Ja nu vēl kāds bagātnieks, bet vairums pensionāru tādas naudas nemaz nav.
3.-Jul-2021 03:03 pm - Re: tak man pie vienas vietas, kā kurš to uztver :)
oi oi oi
3.-Jul-2021 03:35 pm - Re: tak man pie vienas vietas, kā kurš to uztver :)
Tu arī šajā tēmā orientējies tieši tādā pašā līmenī ka sivēns kosmosā, bet nezin kāpēc esi uzņēmies izteikt kosmiska līmeņa (un arī idiotijas) apgalvojumus. Ar to arī apsveicu.
3.-Jul-2021 03:13 pm
Vairums ilgās formas saķeršanas beidzās pirms gada. Liek šaubīties par kādu gripu tad mēs ziemā cepāmies.
3.-Jul-2021 03:20 pm
> Ja uzskati, lai izspiegotu

> Ja uzskati, ka izmainīs dns

Tikai galveno aizmirsi: Ja uzskati, ka nav nepieciešams.

> Bet tad saslimšanas gadījumā ārstēšanās izdevumi uz paša rēķina

Šlircēšanās gadījumā tas pats. Kaut gan ja izrādīsies masveida ilgtermiņa specefekti, šaubos vai nebļaus pēc valsts atbalsta.
3.-Jul-2021 03:28 pm
Varbūt problēma ir tajā, ka neviens nezina kas tā par čūsku eļļu ir. Ne tu ne es vispār nevar pārbaudīt vai tā ir vakcīna vai kaut kāds random mēsls, jo ir zero probācija, ero caurspīdīgums tā ražošanā un šī seruma ķīmiķi jau preventīvi pieprasīja brīvību no jebkādas kriminālas vai civilias atbildības par sava ķīmiķojuma radītajām sekām, kas nez kāpēc viņiem bez šaubu ēnas tika piešķirtas no visu progresīvo valdību puses. Kāpēc, lai es sevī pistu iekšā tik dīvainu un nepārbaudītu mēslu, ņemot vērā, ka man ir teju 0% iespējas nomirt no sērgas, kuru šī "vakcīna" apkaro. Pasaki man kau vienu iemeslu kāpēc man tērēt laiku, lai pistu sevī iekšā pilnīgi random šķidrumu, kuru radījuši aizdomīgi čigāni pazemes laboratorijās? Jo Krišjānis un Uga tā saka?
3.-Jul-2021 07:13 pm
skatos folija cepurites vien ;)
3.-Jul-2021 07:29 pm
žēl ka kultistiem folija cepurīte nepalīdz pret ierobežojumiem, tur vajag invazīvāku rituālu plecā kamēr pārējie jau sen cep šašliku
3.-Jul-2021 08:32 pm
šašliku cept nav māka, māka ir izcept ēdamu

bet ar folija cepurīti to nesaprast ;)
3.-Jul-2021 08:56 pm
nu labi labi, kamēr pārējie jau sen mācās cept šašliku
3.-Jul-2021 09:08 pm
cik noprotu tu runā par turkmenistānu un ziemeļkoreju, kur nekas nestāvēs priekšā šašliku cepšanai, pat gaļas trūkums

bet ir jau arī krievijas un baltkrievijas, kur arī šašliku cepšana ne brīdi nav apstājusies

kam nu kā patīk
3.-Jul-2021 10:26 pm
ir tepat Latvijā folija burbuļi, kuros šašliku pirms cepšanas ietin maskā un marinē pfaizerā
4.-Jul-2021 07:09 am
Skatos garīgi atpalikušie sektanti vien.
4.-Jul-2021 07:35 am
stulbs un vēl stulbāks
4.-Jul-2021 10:57 am
Fakcinācija ir paškamielēšanās.
This page was loaded Apr 27. 2024, 4:34 am GMT.