Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Kaut kā konsekvences trūkst, mīlīši 
18.-Jul-2015 06:31 am
Aust jauns rīts, un ... zemē, kā vienmēr, valda liela rosība. (c) Buratino
Mani pašu tas nerūp, jo populāro mūziku neklausos, taču izvairīties no virmošanas feisbukā nesanāk. Tad nu jāatzīst, ka es kaut kā šo gānīšanos īsti nesaprotu. Ja sportisti no Latvijas dabū līgumu spēlēt kādā KHL megakomandā (it sevišķi ACSK vai kādas lielpilsētas ASK, tb armijas klubos), tad visi sajūsmā aplaudē; ja Latvijas piensaimnieki vai zivju apstrādātāji palielina eksportu uz Krieviju, visi aplaudē (bet ja Maskava piegriež importa apjomus, tad aicinām kompensēt uzņēmējiem to, ka viņus nelaiž iekšā Krievijā); aber ja tur koncertā uzstājas muzikantu blicīte un nopelna mazliet naudu, ko Latvijā tērēt un sildīt dievzemītes IKP, tad nezin kāpēc visi sašutuši. Tb tā alegoriski izsakoties: spēlēt hokeju iekš armijas sponsorē†a centrālā sporta kluba (ACSK) ir liels gods, bet spēlēm mūziku iekš armijas sponsorēta festiņa ir liels kauns.

Uztaisiet tak sarakstu: tiem un tiem ir labi braukt uz Krieviju rebes dzīt, bet tiem un tiem aizliegts. Kaut kā konsekvences trūkst, man šķiet.
Comments 
18.-Jul-2015 08:37 am
Nejauc sportu ar Politiku )
18.-Jul-2015 09:16 am
Latviešiem piemīt unikāls talants politizēt pat durvju rokturi. (c) J. Gombergs ;)
18.-Jul-2015 09:25 am
Kad es bērnībā vecmāmiņai uzdevu muļķīgus jautājumus: "Kāpēc ir jādara tā un ne citādi?", viņa parasti atbildēja:" Tāpēc ka Tā ir Pareizi!" vai "Tā Visi dara!" )
18.-Jul-2015 10:12 am
lūk, lūk! pilnīgi žēl, ka Cibā nav dalīšanās poga :)
18.-Jul-2015 08:48 am
Aha. Un tirgot šprotes Krievijā ir ok, bet tirgot meldiņu Krievijā nav ok. Es arī no laukiem, tb es arī mazliet neizpratnē raustu plecus.
Tur ir kaut kādi zemūdens akmeņi par ko kāds cemmējās?
18.-Jul-2015 09:19 am
Aber ja piensaimniekiem nesanāk ar savu pakalpojumu tur iekļūt, tad visi izsaka līdzjūtību un aicina kompensēt neiegūto peļņu no valsts budžeta. :)

Da nav nekādu zemūdens akmeņu, vienkārši muļķība.
18.-Jul-2015 09:05 am
Nav labais tonis uz jautājumu atbildēt ar jautājumu, un — tomēr kā latviski tulkot vārdu травля?
Portālos/sortālos travljas paraugstunda. (Neesmu Brainstorm grūpija.)
18.-Jul-2015 09:21 am
Latviski laikam būtu "vajāšana". Taču, tā kā mana valoda nabadzīga, man šis vārds vairāk ar fizisku vajāšanu asociējas, aber cits variants prātā nenāk. Vēļ jau to par "mobingu" dēvē, taču tas "nav latviski".
18.-Jul-2015 09:23 am
Vēl laikam ir rīdīšana, sarīdīšana, bet tas jau par suņiem.
18.-Jul-2015 09:32 am
Apriešana, noriešana. It kā no dzīvnieku pasaules, bet tālu jau tie rējēji nav.
18.-Jul-2015 10:14 am
nīdēšana - no iznīdēt, iznīcināt
18.-Jul-2015 10:29 am
Pievienojos
18.-Jul-2015 11:15 am
ko no tiem sportistiem var prasīt, tiem jau tik spēks ir, prāta nepietiek. ne tie lāga sešas klases spējuši pabeigt, zin tikai kā kādu bortā nahuij iemaukt, bet mākslinieki, inteliģenti, radošie, dvēseļu inženieri izrādās svešu dziesmu stabulnieki, kuriem prāta nepietiekot saprast kurā stabulē pūst, par ko degt
18.-Jul-2015 11:42 am
Pseidopatrioti sacenšas patriotismā, nekā jauna.
18.-Jul-2015 12:18 pm - Pāris (ēēē, nedaudz garas) domas
1. Tā kā es dzīvoju mucā un barojos pa spundi, tad par šo ņemšanos uzzināju aizvakar (?), kad sāka parādīties ziņas FB & Cibā. Laikam pasākums man nav pārāk aktuāls. Tā kā ir laiks, tad Viedoklis gan man arī ir.
2. Par spīti nosaukumam ACSK šobrīd (un jau labu laiku) ir tikai nosaukums (ok, protams, arī zīmols), kurš pieder privātajam (vai nu cik nu nosacīti privāti var būt mūsdienu Krievijā) uzņēmējam un ar armiju tam nav nekāda sakara. Tāpat dažādu sportu veidu ACSK pieder dažādām personām. Līdz ar to pat, ja tur sporta spēles laikā skan: "Но от тайги до британских морей Красная Армия всех сильней" vai tamlīdzīgs repertuārs un reizēm tribīnēs sadzīti zoļļi pēc padomju labākajām tradīcijām, tad tomēr vismaz es redzu starpību starp šādu pasākumu un starp pasākumu, kur viena no izklaidēm: "Армия с людьми и для людей! Гости фестиваля из разных городов и весей должны знать, что наша страна и Армия сильные, что мы всегда защищены.
Военный – это круто и опасно! Посмотрите на их труд, познакомьтесь с военнослужащими и их образом жизни. Может быть, они станут для вас достойным примером." Šogad bija tikai testi, kur varēja pārbaudīties vai derīgi, bet 2014.gadā varēja arī slēgt līgumu par dienestu. Jā, un pagājšgad šajā festivālā spēlēja arī "Аквариум".
3. Tad ko es īsti par šo ņemtni domāju -

1) noņem krustiņu vai uzvelc bikses, resp., ja tas ir tikai bizness, tad kāpēc kaut kādas muļķīga taisnošanās,
2) vai tiešām PV iet tik sūdīgi, ka nav iespējams kaut nedaudz izvēlēties, kur spēlēt?! Man nav ne jausmas par viņu naudas plūsmām, bet, ņemot vērā viņu popularitāti 1/6, tad man tomēr liekas, ka viens/pāris nospēlēti korporatīvi/jubilejas varētu iedot vairāk. Protams, tur var būt Principi un var būt Piedāvājums, no kura nevar atteikties, lai gan īsti tam tomēr neticas, ka PV būtu tik svarīgi, lai kāds robežas otrā pusē viņus tā paņemtu aiz pautiem.
3) šis gan nav Mielava un 09.05. gadījums, bet nu, ja cilvēki grib cepties (un es arī šeit, redz, savu mazo pagalīti piemetu), tad nu tika tam dotas visas iespējas,
4) pūlis un gatavība nolinčot, kas kā sasodīti strauji izplatās internetos un pēc tam veikli pārmetas uz IRLu - nedaudz biedējoši, jo vairums jau neaizdomājas, ka nejaušība un tu atrodies nevis pūlī, bet pret to.
18.-Jul-2015 04:42 pm
Man ir diezgan liels pofigs par aktuālo fleimu, taču argumentācijai izvēlētie fakti radīja ziņkāri - atgādini, lūdzu, kuru latviešu hokejistu tautieši jelkad būtu slavējuši par spēlēšanu CSKA?!
18.-Jul-2015 05:13 pm
Mūslaikos šķiet tikai Sprukts (no atmiņas, ja nu kļūdos, ka vēl kāds) un to točna neslavēja.:)
This page was loaded Apr 27. 2024, 5:20 am GMT.