Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
par darbu mājās 
25.-Jul-2013 07:12 am
Līdz šim nesapratu, kāpēc darba devēji tērē gana lielus līdzekļus un īrē darba telpas, kur nosēdināt visādus tur bildīšu apstrādātājus, kas sevi par datorgrafiķiem dēvē? Tāpat lielākā daļa komunikācijas ar pacientiem pa vadiem notiek. Finansiāli izdevīgāk darba devējam būtu, ja zīmētājs sēž mājās un dara to pašu, ko par dārgu naudu īrētā birojā. Sapīpēju ar bosu un šis man kā mazam bērnam izskaidroja: tā kā pamatskolā tāda lieta kā sacerējumu rakstīšana ir visnotaļ sekundāra, un pat paši skolotāji nesaprot, kāda joda pēc tā nepieciešama, ja jaunos literātus neaudzina, tad gluži vienkārši absolūtais vairākums projektu vadītāju nemāk īsi un precīzi noformulēt darba uzdevumu.
Aber datorgrafiķis nav telepāts, līdz ar to lielākā daļa darbam paredzētā laika tāpat paiet nevis strādājot, bet noskaidrojot, ko kurš ar ko domājis. Darbošanās no mājām šo problēmu padziļinās vēl vairāk, jo izpaliks tiešais verbālais kontakts, kurā var noskaidrot neskaidrības. Tā kā jāvirpo vien no biroja arī turpmāk. kamēr nenāks paaudze, kas spēs rakstiski noformulēt, ko vēlas, bez liekām pasāžām.
Comments 
25.-Jul-2013 08:38 am
skolā nemāca instrukcijas rakstīt. un klāt zīmējumus, lai var uz pirkstiem darba uzdevumu izskaidrot
25.-Jul-2013 08:57 am
Ēm, ēm tieši tā arī dara- gan tādēļ, ka daudzi uzņēmumi nevar nodarbināt mākslinieku uz pilnu slodzi, gan tādēļ, ka ir vērts sadarboties ar vairākiem māksliniekiem- dažādiem projektiem, piemēroti dažādi cilvēki.
25.-Jul-2013 09:20 am
Hehe, rakstošajiem gan tā nav. Ja viņi māk rakstīt, tad tas nozīmē arī to, ka māk uzrakstīt savas vēlmes. Tādēļ visādus rakstītājus, tulkotājus un dzejas sacerētājus gan var nodarbināt attāli.
25.-Jul-2013 10:45 am
Tīri teorētiski gan ir visādi skaipi un tamlīdzīgas lietas, kuros visu var gan parādīt, gan mutiski izstāstīt:))
25.-Jul-2013 01:23 pm
Jā, par projvadiem buržujs isķinu glagoļit — vakar ar skumjām pārdomāju, ka nākas uzklausīt vadošus norādījumus no cilvēkiem, kuri savā mūžā pat vienu valodu nav spējuši iemācīties.
25.-Jul-2013 02:19 pm
viņiem jābūt birojā, lai varētu uzšaut pa ausi
UN tāpēc ka tā suga uzskata,ka var atslēgt/necelt tel, neatbildēt skaipā vai ēpastā tāpēc,ka hvz kāpēc
This page was loaded Sep 8. 2024, 2:43 am GMT.