atpakaļ | 0 - 10 |  
Santa [userpic]

vēstures zinātne un citi nieki

27. Februāris 2015 (12:19)

Klau, tīri tā spekulējot. Vai labam arheologam ir jāpārzina arī ģeoloģija? Jo vairāk dzīvoju, jo vairāk šķiet, ka arheoloģijas esamība iekš kultūras mantojuma virziena nav gluži pilnīga.

Santa [userpic]

maltītes

1. Februāris 2015 (11:38)

Pēdējo dienu sasniegumi:

1. Beidzot uzspraudu vistu uz alus bundžas. Rezultāts bija ļoti garšīgs,vien jāpiestrādā pie zaļumu sviesta sarīvēšanas vistai zem ādas- nebija gluži vienmērīgi.
2. Klāt nu tur standartiņš- karčiki, salātiņi un mērcīte- svaiga blenderēta paprika, pētersīļi, čiploks, sāls, asās paprikas pulveris un maztauku bezgaršas jogurts.
3. Šorīt beidzot saņēmos un pamēģināju sacept griķu pankūkas. Rezultātā, sapildītas ar pārpalikumu salātiem un mērcīti, bija ļoti gardas. Tiks atkārtots jau ļoti drīz.

Santa [userpic]

demogrāfijas līkne

23. Janvāris 2015 (13:01)

Bet vispār, šis dažu deputātu ierosinājums liek domāt, ka esam nonākuši līdz stadijai "ja nevaram pa labam, tad piespiedīsim".

Santa [userpic]

kaķu dieniņas

21. Janvāris 2015 (17:32)

Kaķi bija mēģinājuši doties uz veikalu- no palodzes bija nogāzta sīknaudas burciņa.

Santa [userpic]

Jelgava 94

8. Janvāris 2015 (12:59)

Varat man kāds lūdzu uz vienu nedēļu aizdot grāmatu "Jelgava 94"?

Santa [userpic]

ēdiena ziņas

22. Decembris 2014 (20:12)

Rimi gnokus novāra kā rakstīts uz birkas. Uz pannas cep bekonu, klāt novārītos gnokus. Kad šķiet labs esam, tad pieber šampinjonus, maztauku saldo krējumu- bagātīgi oregano, melnos piparus un 2 saspiestas čiploku daiviņas. Vāks virsū- minūtes trīs. Ēd ar cieto sieru, bažīgi domājot par vidukļa līniju.

Santa [userpic]

ideja

18. Decembris 2014 (15:39)

Vajadzētu sarīkot tādu pasākumu, kur tiek pagatavotas kādas desmit interesantas receptes no receptes.lv. Rezultātu izbaro pāris health food blogeriem, lol neimanei un citiem feinšmekeriem.

Rezultātu fotogrāfē profesionāls ēdienu fotogrāfs.

Santa [userpic]

plīts

18. Decembris 2014 (14:54)

Mēģinu neiet uz veikalu un apēst to kas ledusskapī. Pasta ar spinātiem, rukolu, baklažānu, ķiršu tomātiem un kokosriekstu pienu varētu būt baigais jaj, vai nej? Es kaut kā tur jutu zināmu potenciālu uz nom nom. Ā un mājās man ir daudz čilī piparu.


UPD: google saka, ka būs garšīgi!

Tāpēc tagad cits jautājums. Prāta aptumsuma mirklī esmu nopirkusi palielu paku ar krabju nūjiņām. Kā tādas varētu garšīgi apēst. Pagaidām man galvā tikai viena doma: varbūt kaķiem garšos.

Santa [userpic]

kaķu dienasgrāmata

16. Decembris 2014 (13:25)

Sen neko neesmu rakstījusi par mazo spalvaino lopiņu dzīvi. Un ir laiks, jo kaķi- tās ir šēras un laiki, kaķi- tā ir interneta esence, kaķi- tas ir pilnīgi bezjēdzīgi.

Manējie ir dirsas, kas visu laiku izmēģina jaunus veidus, kā no rīta dabūt mūs augšā maksimāli agri, lai viņu bļodas maksimāli pilnas būtu. Labu laiku bija miers- viņi zināja, ka ēst dabū tad, kad ir noskanējis modinātājs, un andelēties jāsāk attiecīgi ap 7 no rīta. Tad viņi atklāja, ka ja sāk taisīt troksni, ēst var dabūt jau agrāk ap 6:00 un ap septiņiem mēģināt kādu apmuļķot un tikt pie otrajām brokastiņām. Lamāšanās, roku vicināšana un brašuļu ieslēgšana virtuvē arī nepalīdz- viņi vienkārši nesaprot kur ir problēma un taisa varen aizskartus purnus. Vienīgās zāles- kādu nedēļu to trokšņošanu plkst 6:00, vai pat agrāk izturēt un ignorēt. Tad atkal uz kādu pusgadu būs miers, varbūt pat ilgāk, ja mēs paši nepalaidīsimies rakstura stingrībā. Lai cik no rīta tas viss riebtos, skats tomēr ir pa rubli: viens kaķis velk pa istabu kaķu pārvadāšanas konteineru, jo tas rada labu skaņu. Otrs ņaud, vai mēģina virināt istabas durvis tā, lai tās saskartos ar stenderi un būtu troksni. Agrāk viņi šādos gadījumos virināja drebēju skapi, līdz mēs uzlikām pretbērnu un kaķu mēbeļu aizsardzības klipšus. Ja istabā būs tējas krūze, kur palikusi karote- wova viva- kustinās to, lai skan, lai rīb vara bungas! Saproti, zinot to, ka kaķis nebūt nav pats gudrākais dzīvnieciņš visā barības ķēdē, tā mērķtiecība, kretīnisms un vēlme panākt savu, raisa zināmu respektu un izbrīnu.

Santa [userpic]

ziņas no virtuves

7. Decembris 2014 (15:21)

J. Oliver 15 minūšu recepšu grāmata ir zelts.
Salīdzinoši ātri, vienkārši un mļe ku gardi.

Šonedēļ bija kārta sarkano lēcu dālam, ko apēdam ar čili tomātiņu salātiem un krāsnī uzlaboti lavašu (tas naan maizītes vietā).

Iespējams manas vislabāk iztērētās 5 mārciņas jebkad.

atpakaļ | 0 - 10 |