Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
atkal par prioritātēm 
27.-Feb-2013 09:53 am
Ik pa brīdim publiskajā telpā pavīd ziņas (šķiet, tikai aisberga redzamā virsotne), ka kārtējais namu apsaimniekotājs, izrādās, cik gadus naudu iekasējis, apkurinātājiem nav maksājis, un nu aizbraucis netraucēti pavadīt vecumdienas Maljorkā, kamēr dzīvokļu īpašnieki paliek maksājot viņa parādus. Pie tam kā neizbēgamu ļaunumu uztver to, ka jāmaksā ir, kaut izskatās tā mazliet netaisnīgi. Bet situācija ir analoga, piemēram, ka ja es aizeju uz autosalōnu, nopērku automašīnu, gadu braukāju, taču tad ierodas pie manis tiesu izpildītājs un pieprasa maksāt par automašīnu pilnu summu - dīleris, redz, neesot ar automašīnu piegādātājiem norēķinājies un parāvis fraciņu. Bet kāda man gar to daļa? Man aizdomas, ka Civillikuma izpratnē uz mani neattiecas siltuma piegādātāja un viņa subpodrjadčiku (apsaimniekotāju) attiecības, kurš tur kuru uzmetis. Ja siltuma piegādātājs ar apsaimniekotāju ir noslēdzis līgumu un deleģējis tam tiesības iekasēt no dzīvokļu īpašniekiem maksu par šo siltumu, tad viņu savstarpējie norēķini ir viņu pašu attiecības un trešajām personām nav jāmaksā par viņu savstarpējām neveiksmēm rebēs. Ja es par auto esmu samaksājis, tad tas ir mans un otru reizi man nekādi nav jāmaksā, aber blēdīgo dīleri ķer nu pats rokā.
Principā ļautiņiem vajadzētu tagad bombīt to partiju, par kurām vēlēja, birojus (ceru, ka uz pirmsvēlēšanu laiku atsākuši darbu), lai šamo pārstāvji Jēkabielā atliek visas savas fantāzijas par abortiem vai smēķētāju trenkāšanu, bet ķeras pie likumdošanas sakārtošanas šajā jautājumā. Bet ar ko ļaudis nodarbojas? Sāk vākt parakstus par kažokzvēru audzēšanas aizliegšanu dievzemītē, jo atklātībā nākušas slepeni uzņemtas fotogrāfijas, kas liecinot par lapsu un ūdeļu psihes deformācijām audzētavās!!!
Es saprotu, ka maniakālā sindroma pārņemta ūdele ir kas Baiss, taču ļaudis, vai nespēja noteikt šī brīža prioritātes, kam derētu pievērsties, neizmaksā jums pārāk dārgi?
Comments 
27.-Feb-2013 03:43 pm
1) bezsakars;
2) bezsakars divi. par pirmo daļu: ka nevajag šļakstīt bezsakarīgi spermu - tad nodrošini normālu seksuālo audzināšanu pagastos, kur ir trīs mājas piecās rindās. gribu zināt, kā nodrošināsi transportu, speciālistus, telpas. otrā daļa: var redzēt, ka cilvēks nekad nav bijis situācijā, kad bērnam jāsaka, ka nevar šodien maizi nopirkt...
3) kažoks ir luksusprece. nosauc iekš lv citus luksuspreču ražotājus, vai izejvielu gatavotājus? un ja likvidēs to biznesu, ko Tu viņiem vari piedāvāt tā vietā darīt? skaldīt malku? Tu vispār esi nolaidos no saviem hipsteraugstumiem un paskatījies uz reālo situāciju? pilnīgi pofig par to, ka priekš ekistences nav nepieciešami kažokādas izstrādājumi - pasaule nav cīņa par eksistenci, pasaule ir tirgus, pasaule ir kapitāls. kad atver nākamreiz savu mcbook un aifonu, atceries to, ka nafig tev kaut kāds 600lvl vērts verķis, ja vecais labais ciparnieks pa vadiem var tevi sazvanīt.

4) tu vispār zoofīlais kropli saredzi, ka svilināt ebrejus lāģeros un rūpnieciskos apmēros audzēt dzīvniekus nav viens un tas pats? kāda tev koncentrācijas nometne? izvēlies ar ko salīdzināt.


p.s. ir ļoti ērti un vienkārši bļaustīties par dzīvnieku tiesībām, jo tas neprasa nekādus materiālus ieguldījumus, pūliņus. es neesmu redzējis, ka šie zoofīli organizētu un aicinātu lopkopjus apmeklēt kursus, seminārus par saudzīgu lopiņu uzturēšanu, neesmu redzējis zinātniskos pētījumus gan vietējos, gan ārzemju, ka tiešām vārds 'ciešanas' ir ar vienādu nozīmi gan dzīvniekam, gan cilvēkam. neesmu redzējis rīcības plānu, ko darīt ūdeļu audzēšanas vietā, kur ņemt sākuma finansējumu, lai biznesu pārprofilētu; visur, kur šie zoofīli ņemās ir tikai tukša runāšana. nekas vairāk. un tas taču ir tik ērti. piesēsties uzrakstīt kaut kādu iniciatīvu, atķeksēt karmas tabulā, ka oj, cik es kruts zoofīls un palaist instagramu ar savu duckfeisu.

Ej dirst.
27.-Feb-2013 04:24 pm
zaķīt, mīļukiņ, bučukiņ :* man nav ne aifona, ne makbuka. nav mana mīļākā firmiņa, sorz.

tas, ka tu neesi redzējis zinātniskus pētījumus par to, ka dzīvnieki sajūt ciešanas, ir ļoti ticams, jo diez vai esi tādus meklējis, vai par tādiem interesējies. diemžēl tas, ka tu daudz ko varētu nezināt, ir jau nojaušams kaut vai pēc tava rakstības stila, tāpēc nav nekāds jaunums.

tas, ka atbildi man ar lamuvārdiem un mēģini mani nosaukt par hipsteri, liecina tikai par tavu mazattīstīto intelektu. pēc visa spriežot, tu esi kaut kāds kārtējais url-metālists, ja? :)))) ja tu domā, ka tu mani kaut kādā veidā aizskar ar lamuvārdiem, tad nē - tikai izraisi smīnu un apbrīnu, par to kā cilvēki var uzvesties. tev taču ir pāri 16, vai ne? vai arī varbūt tu domā, ka es nezinu, kas ir tirgus vai kapitālisms? kāpēc tu man mēģini sākt kaut ko rakstīt par luksusprecēm, kad es jau esmu norādījis, ka te nekādi ekonomiski attaisnojumi nestrādās?

"p.s. ir ļoti ērti un vienkārši bļaustīties par dzīvnieku tiesībām, jo tas neprasa nekādus materiālus ieguldījumus, pūliņus"

nu nu, slow down, baby, tās biedrības diezgan normāli strādā, lai bīdītu šīs iniciatīvas. it sevišķi tādā zemē kā Latvija, kurā katrs neandertālietis, kas nejūtas pietiekami pakliedzis, pielīdzinās šī biznesa likvidēšanas mēģinājumu cukurfabriku likvidēšanai, utt. vari taču saprast, ka ļoti grūti tikt galā ar visiem kapitālistiņiem, bet te vēl jātiek galā arī ar krišanu nežēlastībā pie tādiem skaistiem ļautiņiem kā tu. es gan neesmu saistīts ar šīm biedrībām, bet nenovērtēju viņu degsmi par zemu!

bet vairs gan neko nerakstīšu. jau zināju, ka rakstīt kaut ko šeit ir bezjēdzīgi, bet dažkārt apnīk tas, cik pašpārliecināti ir visādi tavas subkultūras pārstāvji.

turklāt, ja tu šobrīd domā, ka izvairīsies no lapsiņu un ūdelīšu atriebības, tad zini, ka tev un visiem tevis minētajiem sīčiem, kas nedabū naudiņu, nākotnē smagi klāsies! tiks aizvērtas ne tikai kažokzvēru audzētavas, bet nogrieztas jebkādas darba iespējas Latvijā! Latviju pārvaldīs ūdeles, lapsas, un ieslodzīs visus cilvēkus ar zemo iq un augsto nopietno lamuvārdu lietošanas procentu koncentrācijas nometnēs, kurās tiem būs jāpulē metāla stabi līdz nāvei! see u there!

27.-Feb-2013 04:40 pm
Nubet. Ir arī ērti kliegt, ka vot, bērni badā mirst, ko jūs te ar saviem lopiem. Neesam mēs spējīgi tikt galā ar savu sugu, ta mož varētu nejēdzīgi nečakarēt citas?
Es arī neesmu kkāds ūberzoofils, un strīdēties man nepatīk, es ceru, ka tu kko dari to bērnu labā. Nevis tikai izsaki viedokli, ka varējāt jau nu vērst savu viedokli uz kko jēdzīgāku.
27.-Feb-2013 06:13 pm - aizmirsu
...bet jā, aizmirsu pierakstīt, ka ar seksuālo audzināšanu pagastos tomēr nodarboties nebūšu gatavs! varbūt tu vari? citādi jau tiešām tā iniciatīva baigi stulbā, un pat sāk likties, ka teju vai ar steigu jābūvē vēl jaunas kažokzvēru mītnes! :D
This page was loaded Okt 5. 2024, 10:09 am GMT.