Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
27.-Feb-2013 04:24 pm
zaķīt, mīļukiņ, bučukiņ :* man nav ne aifona, ne makbuka. nav mana mīļākā firmiņa, sorz.

tas, ka tu neesi redzējis zinātniskus pētījumus par to, ka dzīvnieki sajūt ciešanas, ir ļoti ticams, jo diez vai esi tādus meklējis, vai par tādiem interesējies. diemžēl tas, ka tu daudz ko varētu nezināt, ir jau nojaušams kaut vai pēc tava rakstības stila, tāpēc nav nekāds jaunums.

tas, ka atbildi man ar lamuvārdiem un mēģini mani nosaukt par hipsteri, liecina tikai par tavu mazattīstīto intelektu. pēc visa spriežot, tu esi kaut kāds kārtējais url-metālists, ja? :)))) ja tu domā, ka tu mani kaut kādā veidā aizskar ar lamuvārdiem, tad nē - tikai izraisi smīnu un apbrīnu, par to kā cilvēki var uzvesties. tev taču ir pāri 16, vai ne? vai arī varbūt tu domā, ka es nezinu, kas ir tirgus vai kapitālisms? kāpēc tu man mēģini sākt kaut ko rakstīt par luksusprecēm, kad es jau esmu norādījis, ka te nekādi ekonomiski attaisnojumi nestrādās?

"p.s. ir ļoti ērti un vienkārši bļaustīties par dzīvnieku tiesībām, jo tas neprasa nekādus materiālus ieguldījumus, pūliņus"

nu nu, slow down, baby, tās biedrības diezgan normāli strādā, lai bīdītu šīs iniciatīvas. it sevišķi tādā zemē kā Latvija, kurā katrs neandertālietis, kas nejūtas pietiekami pakliedzis, pielīdzinās šī biznesa likvidēšanas mēģinājumu cukurfabriku likvidēšanai, utt. vari taču saprast, ka ļoti grūti tikt galā ar visiem kapitālistiņiem, bet te vēl jātiek galā arī ar krišanu nežēlastībā pie tādiem skaistiem ļautiņiem kā tu. es gan neesmu saistīts ar šīm biedrībām, bet nenovērtēju viņu degsmi par zemu!

bet vairs gan neko nerakstīšu. jau zināju, ka rakstīt kaut ko šeit ir bezjēdzīgi, bet dažkārt apnīk tas, cik pašpārliecināti ir visādi tavas subkultūras pārstāvji.

turklāt, ja tu šobrīd domā, ka izvairīsies no lapsiņu un ūdelīšu atriebības, tad zini, ka tev un visiem tevis minētajiem sīčiem, kas nedabū naudiņu, nākotnē smagi klāsies! tiks aizvērtas ne tikai kažokzvēru audzētavas, bet nogrieztas jebkādas darba iespējas Latvijā! Latviju pārvaldīs ūdeles, lapsas, un ieslodzīs visus cilvēkus ar zemo iq un augsto nopietno lamuvārdu lietošanas procentu koncentrācijas nometnēs, kurās tiem būs jāpulē metāla stabi līdz nāvei! see u there!

Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Okt 5. 2024, 10:13 am GMT.