Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
27.-Feb-2013 03:43 pm
1) bezsakars;
2) bezsakars divi. par pirmo daļu: ka nevajag šļakstīt bezsakarīgi spermu - tad nodrošini normālu seksuālo audzināšanu pagastos, kur ir trīs mājas piecās rindās. gribu zināt, kā nodrošināsi transportu, speciālistus, telpas. otrā daļa: var redzēt, ka cilvēks nekad nav bijis situācijā, kad bērnam jāsaka, ka nevar šodien maizi nopirkt...
3) kažoks ir luksusprece. nosauc iekš lv citus luksuspreču ražotājus, vai izejvielu gatavotājus? un ja likvidēs to biznesu, ko Tu viņiem vari piedāvāt tā vietā darīt? skaldīt malku? Tu vispār esi nolaidos no saviem hipsteraugstumiem un paskatījies uz reālo situāciju? pilnīgi pofig par to, ka priekš ekistences nav nepieciešami kažokādas izstrādājumi - pasaule nav cīņa par eksistenci, pasaule ir tirgus, pasaule ir kapitāls. kad atver nākamreiz savu mcbook un aifonu, atceries to, ka nafig tev kaut kāds 600lvl vērts verķis, ja vecais labais ciparnieks pa vadiem var tevi sazvanīt.

4) tu vispār zoofīlais kropli saredzi, ka svilināt ebrejus lāģeros un rūpnieciskos apmēros audzēt dzīvniekus nav viens un tas pats? kāda tev koncentrācijas nometne? izvēlies ar ko salīdzināt.


p.s. ir ļoti ērti un vienkārši bļaustīties par dzīvnieku tiesībām, jo tas neprasa nekādus materiālus ieguldījumus, pūliņus. es neesmu redzējis, ka šie zoofīli organizētu un aicinātu lopkopjus apmeklēt kursus, seminārus par saudzīgu lopiņu uzturēšanu, neesmu redzējis zinātniskos pētījumus gan vietējos, gan ārzemju, ka tiešām vārds 'ciešanas' ir ar vienādu nozīmi gan dzīvniekam, gan cilvēkam. neesmu redzējis rīcības plānu, ko darīt ūdeļu audzēšanas vietā, kur ņemt sākuma finansējumu, lai biznesu pārprofilētu; visur, kur šie zoofīli ņemās ir tikai tukša runāšana. nekas vairāk. un tas taču ir tik ērti. piesēsties uzrakstīt kaut kādu iniciatīvu, atķeksēt karmas tabulā, ka oj, cik es kruts zoofīls un palaist instagramu ar savu duckfeisu.

Ej dirst.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Okt 5. 2024, 10:10 am GMT.