Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
27.-Feb-2013 09:53 am - atkal par prioritātēm
Ik pa brīdim publiskajā telpā pavīd ziņas (šķiet, tikai aisberga redzamā virsotne), ka kārtējais namu apsaimniekotājs, izrādās, cik gadus naudu iekasējis, apkurinātājiem nav maksājis, un nu aizbraucis netraucēti pavadīt vecumdienas Maljorkā, kamēr dzīvokļu īpašnieki paliek maksājot viņa parādus. Pie tam kā neizbēgamu ļaunumu uztver to, ka jāmaksā ir, kaut izskatās tā mazliet netaisnīgi. Bet situācija ir analoga, piemēram, ka ja es aizeju uz autosalōnu, nopērku automašīnu, gadu braukāju, taču tad ierodas pie manis tiesu izpildītājs un pieprasa maksāt par automašīnu pilnu summu - dīleris, redz, neesot ar automašīnu piegādātājiem norēķinājies un parāvis fraciņu. Bet kāda man gar to daļa? Man aizdomas, ka Civillikuma izpratnē uz mani neattiecas siltuma piegādātāja un viņa subpodrjadčiku (apsaimniekotāju) attiecības, kurš tur kuru uzmetis. Ja siltuma piegādātājs ar apsaimniekotāju ir noslēdzis līgumu un deleģējis tam tiesības iekasēt no dzīvokļu īpašniekiem maksu par šo siltumu, tad viņu savstarpējie norēķini ir viņu pašu attiecības un trešajām personām nav jāmaksā par viņu savstarpējām neveiksmēm rebēs. Ja es par auto esmu samaksājis, tad tas ir mans un otru reizi man nekādi nav jāmaksā, aber blēdīgo dīleri ķer nu pats rokā.
Principā ļautiņiem vajadzētu tagad bombīt to partiju, par kurām vēlēja, birojus (ceru, ka uz pirmsvēlēšanu laiku atsākuši darbu), lai šamo pārstāvji Jēkabielā atliek visas savas fantāzijas par abortiem vai smēķētāju trenkāšanu, bet ķeras pie likumdošanas sakārtošanas šajā jautājumā. Bet ar ko ļaudis nodarbojas? Sāk vākt parakstus par kažokzvēru audzēšanas aizliegšanu dievzemītē, jo atklātībā nākušas slepeni uzņemtas fotogrāfijas, kas liecinot par lapsu un ūdeļu psihes deformācijām audzētavās!!!
Es saprotu, ka maniakālā sindroma pārņemta ūdele ir kas Baiss, taču ļaudis, vai nespēja noteikt šī brīža prioritātes, kam derētu pievērsties, neizmaksā jums pārāk dārgi?
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Maijs 26. 2024, 1:33 am GMT.