Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
neizpratne 
20.-Okt-2016 08:49 am
Jūzeris [info]hilda noskatījies dokumetālo filmu "Home" un min, ka "Ēģiptes armijā HIV pozitīvi ir 85% jauniesaukto". Pats fakts mani maz interesē, jo ne ar vienu ēģiptiešu jaunkareivi kniebties negrasos, taču interesanti šķiet, kur viņi to rāvuši, ja pirms kāzām pie seksa netiek, aber pēc tām tikai ar sievu?
Comments 
20.-Okt-2016 12:21 pm
1) HIV tomēr nav uzskatāms par tikai STS.
2) Par pirmskāzu seksu ar akmeņiem nenomētā, pat skarbākajos fundamentālistu režīmos par to pienākas tikai miesassods.
20.-Okt-2016 01:08 pm
Par otro tā īsti gan nav. Vienīgais labums, ka nav viegli pierādīt, jo vai nu jābūt četriem vīriešiem lieciniekiem (kas ir, ēēē, diezgan mazvarbūtīgi), vai arī pašai trīs reizes tiesā jāpasaka, ka to ir darījusi.
20.-Okt-2016 02:00 pm
Nē, nav tiesa.
Tas, ko Tu raksti, attiecas konkrēti uz laulības pārkāpšanu. Un islāms - atšķirībā no kristietības - ar laulību saprot tieši noslēgtu, aktuālu laulību, nevis arī potenciālo, kas kaut kad varētu iestāties.
Tātad, ja nokniebjas (un tiek pieķerti, un ir visi attiecīgie pierādījumi) precēts indivīds A un neprecēts indivīds B, tad A par to patiešām draud nāvessods (neatkarīgi no dzimuma), savukārt B paredzams daudz vieglāks sods - visbiežāk tas ir pēriens vai neilgs ieslodzījums. Ja A un B abi ir neprecēti, noper vai iesēdina abus. Vai vecāki ātri saprecina, pirms šmuce nākusi zināma ciema ļaudīm.:)
Cita lieta, ka dažās zemēs, ja B ir meiča, bargs papucis vai brāļi var viņu noslaktēt (jo prece tagad ir brāķēta, tāpat nebūs, kam atdot), bet tas neizriet konkrēti no islāma tiesībām (kuras paredz sodu šādai praksei), tāda tradīcija var pastāvēt arī citās patriarhālajās kultūrās.
20.-Okt-2016 02:17 pm
Miesassods gan šajā gadījumā ir 100 cirtieni ar pātagu, kas bieži vien rezultējas tajā pašā ar ko rezultējas nomētāšana ar akmeņiem. Tā kā man to ir grūti uztvert kā "tikai" miesassodu un reti kuram gribēsies paskatīties vai viņš spēs izdzīvot pēc tā.
20.-Okt-2016 04:14 pm
100 sitieni ir limitēti skaitā, bet ne laikā, tāpēc viņus neizpilda visus 100 uzreiz, bet sadala pa 10 eksekūcijām, ļaujot atkopties ;)
This page was loaded Maijs 4. 2024, 7:47 pm GMT.