Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
par elli smēķētājiem 
30.-Nov-2014 10:19 pm
Smēķētāju vajāšana balstās uz pieņēmuma, ka lielākā daļa pieaugušo cilvēku ar vēlētāju tiesībām nav pietiekami apzinīgi un negrasās atteikties no kāda sava paraduma tikai tāpēc, ka kāda ļaužu grupa to ierindojusi slikto ieradumu sarakstā. Klusa cerība, ka arī ellē ir ieviesti smēķēšanas ierobežojumi, tb dalītas zonas. Es, par provi, vārīšos vienā katlā ar Franu Lebovicu, Aleksandru Pjatigorski, Borisu Grebenščikovu, Otaru Joseliani un visu XX gs. radošās bohēmas plejādi, aber smēķētāju vajātājiem, ceru, ir rezervēta nepiedūmotā elles daļa, kur šie varēs vadīt mūžību Pētera Apiņa, Kaspara Dimitera, Rībenas, Stepanovas un visu to Saeimas deputātu, kuri nobalsojuši par ierobežojumiem, un calis.lv kolektīva gaisotnē, izolēti no derdzīgajiem pīpmaņiem. ;)
Comments 
30.-Nov-2014 10:36 pm
:)
30.-Nov-2014 10:43 pm
Tu kaut ko neesi sapratis. Tu ellē atradīsies nesmēķātāju zonā ar cigareti acu priekšā, ko nevar aizsniegt. Savukārt, visi tie tīrā gaisa pieprasītāji un cilvēka diskriminētāji uaz smēķēšanas pamata būs novitoti tajā elles nostūrī, kur gaiss būs zils no cigarešu dūmiem.
30.-Nov-2014 11:39 pm
Te galvenais nav vis telpa, bet gan kompānija. Tā kā nav iebildumu ar augšminēto smēķētāju kompāniju atrasties moku un garlaicības pilnajā nesmēķētāju zonā - vismaz bus ar ko parunāties. :)
1.-Dec-2014 12:38 am
Nu es jau arī došos uz elli, bet tā kā tur priekšā ir laba kompānija, tad neuztraucos, jo labā kompānijā var pārdzīvot da jebko.
2.-Dec-2014 07:14 am
Vai nesmēķētājiem būs ko laba kompānija, visnotaļ šaubos, jo absolūtais vairums personību smēķē. :)
30.-Nov-2014 10:49 pm
aij ku' labs :D
1.-Dec-2014 12:02 am
Sēdēt vienā katlā at Borinku? Šķiet, ka viss tika pateikts jau pirms daudziem gadiem. Klausīties atkal un atkal vienu un to pašu – jā, tā būtu elle.

Bet Pjatigorskis. Viņš tak palūrētu uz katla biedriem kā niecību un klusētu savā nodabā.
2.-Dec-2014 07:13 am
Nuss, ceru, ka jums tur ar Apini būs jautrāks variants. ;)
1.-Dec-2014 09:48 am
Sēdēsi arī kopā ar čigānēniem, kuri streļī cīgas, ar netīriem bomžiem, kuri lasa benčikus, rupjām krievu bābām un citām tik pat izcilām personībām. Viņu ir daudz vairāk.
2.-Dec-2014 07:12 am
Protams. Taču, lavierējot starp čigānu, bābu (bābām nav tautības, tā ir ļaužu kategorija) un bomžu miljoniem, man būs iespēja satikt Bukovski un papļāpāt. Nesmēķētājam šādas iespējas nebus. :)
2.-Dec-2014 07:18 am
Visi Tavi tuvākie cilvēki arī smēķē, satiksieties ellē?
"Ņem, bērns, pīpē, satiksimies ellē!" :)

Man personīgi pie kājas smēķējošie dižgari, labprātāk pavadīšu laiku ar saviem nesmēķējošajiem tuviniekiem, viņi ir brīnišķīgi cilvēki nevis iedomas par nekad nesatiktiem dižgariem. :P
2.-Dec-2014 07:46 am
Bet protams! Skaidrs, ka katram savs interešu loks. Tas taču normāli.

Ne visai normāli ir mēģināt piespiest citus piemēroties tavai liestei, ar ko apkarotāji nodarbojas. Taču ko var darīt, ja iniciatīva ir attīstītākā īpašiba lielākajai daļai cilvēku.
2.-Dec-2014 07:56 am
Taču ne visai normāli ir arī nicīgi izteikties par tiem cilvēkiem, kuri nepiekopj tādu dzīvesveidu, kā Tu pats. Mmmm?
2.-Dec-2014 06:51 pm
Toties ir gana normāli nicīgi izteikties par cilvēkiem, kuri par varēm uzspiež savu dzīvesveidu man. Šis puksts kā reizi tapa kā komentārs kādas sirdsšķīstas un labsirdīgas cibiņas žurnī, kura žēlojās, ka nav iespējas visus smēķētājus apšaut. Lūk, kaut kā savas dzives laikā neesmu sastapis nevienu smēķētāju, kurš pārdzivo, ka citi nesmēķē un aizcinātu nesmēķētājus fiziski iznīdēt (jo pats aicinājums jau ir morāls uzbrukums). Savukārt nesmēķētāju aizcinājumus likvidēt smēķētājus redzu vai ik dienu. Tāpēc nepatika pret uzbrukumiem un vēlme norobežoties no verbāli agresīviem īpatņiem ir gluži dabiska. Nu un tas, ka uzbrucēju retorikā nav nekāda teorētiska pamatojuma, tikai klaja demagoģija un no pirksta izzīsti apgalvojumi, savukārt cilvēces intelektuālākā un radošākā daļa ir smēķētāji, piešķir pozīcijai zināmu snobismu kā vienu no aizsargmehānisma paveidiem.
2.-Dec-2014 07:49 pm
cilvēces intelektuālākā un radošākā daļa ir smēķētāji uzticamu avotu studijā!

Visādi citādi - pai pai.
4.-Dec-2014 03:38 pm
Precizēšu: "man zināmie" - tas būs objektīvāk.

P.S.
Stīvens Hokings laikam atkrīt, taču viņam nevar arī pārmest satusēšanu ar radoši intelektuālo bohēmu, ko bija iecienījuši visādi Čomski, Pjatigorski un Berlini.
4.-Dec-2014 03:44 pm
Redz, kamēr Tu vairāk apgrozies radošu intelektuāļu, kuri sagadīšanās pēc ir arī smēķētāji, aprindās, Tev subjektīvi šķiet, ka smēķēšanai un intelektam, radošumam ir korelācija.
Ja vairāk apgrozītos nesmēķējošu radošu intelektuāļu lokā, pavērtos cita aina un arī secinājumi būtu citi.
5.-Dec-2014 06:27 am
Tiesa kas tiesa, sen neesmu Manhetenā ar Franu Lebovicu saskandinājis.
1.-Dec-2014 10:46 am
+ daudz
This page was loaded Apr 23. 2024, 9:29 am GMT.