Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
šīs dienas atklājums 
15.-Jun-2010 11:20 am
Nespriedelēšu par baisajām operas solistēm, kuras, īpaši apkaltas rokassomiņas vicinot un necenzētus vārdus kā stikla pērlītes birdinot (interesanti, vai poliči pieļauj domu, ka varētu būt sastopami ļaudis, kuri nerunā rupjības nekad un nekādā situācijā? jebšu tas šiem šķiet tikpat neiespējami kā dobās Zemes teorija?) klejo pa naksnīgās Vecrīgas ielām, uzklūpot dievzemītes varonīgajai policijai. Jāsaka paldies Džā, ka Māte Terēze te nav ieradusies - tā arī tak varētu uzklupt poličiem un tiem nodarīt tik smagus psihes un miesas bojājumus, ka nejauko tantuku nāktos iecirknī labas stundas spārdīt, lai pie prāta vestu. Es ne par to. Cilvēkam, kurš uzaudzis Āģīti un gana bieži savas vētrainās pusaudzības gados ciemojies varonīgās padomju milicijas Kuģu ielas bāzē, nav un nevar būt īpašu ilūziju par dievzemītes varonīgās policijas darbinieku likuma un ētikas izpratni. Tas viss ir tikai putas mūžības okeāna ņirbā. Taču tas, ka kāds entuziasts ņēmis un apkopojis kaut viena (ideāli būtu par katru "profesionālo politiķi" ko šādu apkopot) buldolokomotīvja solījumus gadu gaitā: http://ainarasolijumi.lv/ :)
Comments 
15.-Jun-2010 11:29 am
vovovo, es ar par šito nobrīnījos, nē, nopietni, kur arī drosme ar mentiem dirsties un õperas sõliste tak ar no kaukādas rašas, vai, vata nu pateiks, ka pie viņiem ar šie šitādi paši nava, kas mamzeles pa durvīm izsmērēt varētu, un labi, ja to vien, aij, stūlbeņi!
15.-Jun-2010 12:48 pm
Sōliste ņebosj sākumā domāja, ka uz kaut kādu Civilizēto Jevrōpu atbraukusi.
15.-Jun-2010 01:13 pm
kur arī varēs gānīties uz visām pusēm, fašisti tak nesaprot.
15.-Jun-2010 01:19 pm
Tik man nezin kāpēc pat nezinot, kas un kā noticis, a priori vēlme pieņemt, ka vienīgie, kas gānījās, bija policisti. Un nevis tāpēc, ka būtu aplam augstās domās par operas aprindām, bet gan laikam tāpēc, ka nav nekādu ilūziju par policistu godaprātu.
15.-Jun-2010 01:28 pm
Vispār, kā teiktu traktiernieks Palivecs, tas viss ir galīgi sūdi.
15.-Jun-2010 01:33 pm
nēnuko, Kairiškunks viss tāds liderīgs bij uzšvilpis mentiem, sak, aizved mājās un ta vārdspavārdam, ka menti šo glīti iepakojuši busā, pa vidam atkaujoties no spārdelīgas dīvas, kas, tātat, metās šiem krāgā un spēra pa potēm, nuta viņu arī tiešām ar fizjanõmiju pasmēŗēja pa busmalu, esgannezin, ir tak ganjau viskādi maigāki savaldīšanas veidi kā sievišķus apvaldīt, kurtnu tiešām tādu zolīdi tērpu madāmu ar dziedamo rīkli, nutur- bučošana, piemēram, vanutiknu vaidzēja, laigan, eitasazin, skaņas jau tam videjõ nebij, mamzelei jau krietni divi promiļi bija, ganjau kliedza- vibori,vibori, visi menti pidori!:))
16.-Jun-2010 09:38 am
Patiesībā man pofig, kurš tur iedzēris un vai patiesi operas dīva lamājusies kā šņaba pudeli sasitis kučieris.* Es pie sevis aizdomājos par to, ka jebkuru tā var uz ielas sašņorēt, viņa atteikšanos doties uz iecirkni klasificēt kā rupju lamāšanos (pat ja cilvēks tikai Šekspīru citējis), aber atteikšanos ļaut sev izgriezt rokas - par brutālu un slepkavniecisku uzbrukumu likuma sargiem. Un neko tu nevari padarīt. Vienīgie, kas no šādas varbūtības teorētiski pasargāti, varētu būt tādi īpatņi, kuriem kādi 4-5 miesassargi blakus (te pirms pāris nedēļām pat tiesnesi policijas iecirknī atspārdīja līdz nemaņai. Nu un vēl par to aizdomājos - kāpēc tieši šāds scenārijs ir pirmais, kas prātā nāk**, nevis tāds, kāds pieklātos likumbijīgam pilsonim.

----
* Lai gan ir sabiedrības slānis (kuram pieder arī ōperas dīvu vairums), kas nelamājas nevienā situācijā, jo tas ir prasti un zem viņu goda.
** Es te nerunāju par proletāriski mazisko prieciņu, kas valda lielā daļā sabiedrības, a la "re ku pat režisori un operas dīvas dzer un lamājas gluži kā mēs! ar steku viņiem ar steku tāpat kā mums!".
15.-Jun-2010 01:12 pm
gy.

Vācu ceļu mentozauri esot listi sataisījuši, tāds sava veida cenrādis par rupjībām, ko izsaka klients un summu, no kuras klientam būs jāšķiras.

Vācu valoda laikam nav gana puķaina, ja pat par frāzēm "baigais asprātis esi, ja?" var atrauties uz dažiem simtiem eiru, kamēr par mātes mīlēšanas pieminēšanu sanāks arī daudzi tūkstoši.
15.-Jun-2010 01:16 pm
Dodoties uz Vāciju, jāņem līdzi komplektu (kā spēļu kārtis, gādīgi uz kartona plāksnītēm salīmētām) ar derdzīgām karikatūrām, no kurām attiecīgajā brīdī piemērotāko klusējot jārāda policajam - ja pateikt policistam, ka viņš ir āpsis, ir bargi sodāma rīcība, tad rādīt karikatūru ar āpsi policista formā būs vārda brīvība. :)
15.-Jun-2010 01:31 pm
hehe...8)

var jau arī, piemēram, vadāt līdzi īstu āpsi. Vai krupi.
15.-Jun-2010 02:03 pm
Cik sapratu, "kāds entuziasts" esot "Vienotība", aiz kam nebūtu slikti, ja cits entuziasts apkopotu viņu kulītē sapulcināto vēžu solījumus :)
This page was loaded Apr 25. 2024, 6:36 am GMT.