Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
ech, mēēēēdiji 
7.-Apr-2010 09:33 am
Kamēr abas sievietes - lielā un mazā, - vārtās pa gultu, bubinādamas viena otrai, cik tā otra laba, mīļa utt., tikmēr es, kā jau īstens mačmo, rosos pie plīts, meikojot brokastis un ar vienu ausi vērojot vienīgo TV kanālu, ko kaste rāda, tb ikrīta beztabu. Tiem medijiem gan labi - vienmēr ir par ko cepties. Vo par provi šorīt cepās, ka kādi nejauki elementi esot kurā tur pagastā saziedojuši Lieldienu dāvanu pakas invalīdiem. Cepiens, protams, ir par to, ka pakas mazas, kaut kāda sūda maize, nerakstoša pildspalva, lubrikants un vēl kādi sūdi. Vai ta pašiem ziedotājiem nav kauns tik mizernuju kuļķeni par "Lieldienu dāvanu" dēvēt? Un kāpēc tik maza?! (Pirms tam gan bij kārtējais ziņojums, cik viss sūdīgi un visi nabadzīgi aš uz bada robežas.) Varēja tak budži ko lielāku sarūpēt (ko īsti, padomiņu nedeva gan). Un varēja tak pielikt pārdesmit darbiniekus pārbaudīt, vai visas pildspalvas raksta. Aber šie gauneri to nav darījuši, tik vien kā savākuši iebiezinātā piena bundžas ar aš vairāku dienu pagājušu derīguma termiņu, pakojuši, krāmējuši autiņos, rakstījuši pavadzīmes un svilinājuši benzīnu, vedot uz to pagastu. Derdzīgi. Pie tam - ak tavu nekaunību!, - lubrukantus invalīdiem! Šteinbergs tā 2 pirkstos turēja to tūbiņu rokā kā beigtu žurku un moralizēja, ka šis te jau nu pārkāpj visas robežas. (Acīmredzot, tie ziedotāji ne tikai gauneri un kapeiku pisēji, neko prātīgu saziedot nevar, bet arī nezin kāpēc izdomājuši, ka invalīdiem iespējama dzimimdzīve, par dzimumtieksmi nemaz nerunājot!) Nu smuki - vesels rīta sižets, kurā pamoralizēt, pamācīt. Protams, nākamgad tie ziedotāji visdrīzāk neko neziedos (es jau nu viņu vietā uzmestu lūpu - ja nepatīt, nevajag ar), un tad varēs didaktiski pukstēt, ka tāda nu šī zemīte ir, ka neviens redz negrib dzīves apdalītajiem ko ziedot. Tb runājošajām galvām ir ko kritizēt pie jebkura rasklada - vienalga, kāds ziedo vai neziedo. Viegli viņiem tā maizīte nāk, viegli gan. Bet man te gan vaiga sviedros maizītei jānopelna, lai varētu īri noomaksāt, kredītus, laulenei martini un sev kādu brjūno iegādāt, gan jāmet monētu gaisā lielajās mocībās, vai atzīmēt jubileju ar pasēdēšanu tīkamu pudeles brāļu vidū, jebšu taupības nolūkos izlikties par beigtu peli? Grūši, grūši labiem cilvēkiem šai dzīvē. Un ja tev grūši - značit labs cilvēks.
Comments 
7.-Apr-2010 10:02 am
Par kosmonautu dienu jau izmuldējies, kā rezultātā, izlikties par beigtu peli nespīd.

Tik lielu peļu arī nemaz nav.
:)))

7.-Apr-2010 01:22 pm
laipni lūgts Latvijas televīzijas kanālu skatītāju pulkā (rādiō ir no tās pašas šlakas btw)
7.-Apr-2010 02:49 pm
Bet padomā no otras puses. Tu guli pilnīgā rīta tvanā, mute izdegusi kā elle, galvu plēš pušu un vienīgās Tavas domas ir par pāragru nāvi kā atpestīšanu. Un tad Tev piemēram zvanu es, un saku, ka iekāpšu ciemos.

Tu patīkamu priekšnojautu vadīts laiski piever acis, jo tici ka mana ierašanās nesīs veldzi.

Pēc piecpadsmit minūtēm spalgs durvju zvans Tevi izceļ no apcerīgajām domām par drīzo moku galu.

Durvīs stāvu es ar 2kg smilšu cepumu paku rokā!
8.-Apr-2010 11:01 am
ģimenes sievišķā daļa būtu sajūsmā! :)
8.-Apr-2010 11:35 am
Te jau, ja nemaldos, ir runa par to, ka atnesis esi kortelīti - žurnālisti šūmējas, kā slimam cilvēkam šņami var nest! :)
This page was loaded Apr 25. 2024, 4:25 am GMT.