Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
pārbaudes laiks aizliegumiem 
15.-Nov-2012 06:11 am
Sakarā ar Watt'a cepienu, man prātā dzima kārtējais ieteikums izmaiņām likumdošanā: līdz ar aktu, kas atkal kādi nebūt ierobežo indivīda rīcības brīvību un izvēles iespējas, tiek noteikts, ka pēc 5 gadiem (nav nekāds vairs XIX gs., viss notiek strauji) tiek ziņots par aizlieguma rezultātiem. Ja rezultāti pozitīvi - pačots aizlieguma ierosinātājiem (to vārdus nav jāslēpj, tb katru aktu ierosina konkrēta persona, nevis anonīma vara), aber ja rezultātu nav - aizliegums zaudē spēku. tb iesaku jebkuram aizliegumam noteikt "pārbaudes laiku".

Kā elektorātveida puteklītis labprāt gribētu cipariem uzrakstītu redzēt, par cik % samazinājies smēķētāju skaits kopš ierobežojumu uzsākšanas (nu un par cik % samazinājies vēža upuru, sirdsslimnieku skaits un mirstības līkne), par cik % samazinājies alkoholiķu skaits, kopš aizliedza dzērienus tirgot pēc 22:00, par kādu % samazinājies reibumā veiktu likumpārkāpumu skaits, slimnieku skaits utt. Tb KUR IR REZULTĀTI?!
Comments 
15.-Nov-2012 06:42 am
Kāds naivums tavā vecumā ;)
15.-Nov-2012 09:25 am
Par ko tad ne. Sacīsim, gadus 20 - 30 varētu vākt datus par lietu izmaiņām, lai bilde ir sakarīga. Moš plaušu vēzis iet mazumā, bet smēķēšanas atmetēji metas uz rīšanu un mirst no cita vēža aļi sirds nobeidzas un rezultātā būtu labāk smēķējuši?
15.-Nov-2012 09:26 am
nujā, ja gribam pārskaitīt alkoholiķu izmaiņas, vispirms ir jāsaskaita sākumstāvoklis, tas ir, jāiegulda daždesmit miļoni tautas pārskaitīšanā, kur būs jāatzīmē, vai esi alkoliķis, (jā nē reizēm)
15.-Nov-2012 12:51 pm
Visiem, pinīgi visiem iedzīvotājiem saliek elektroniskās aproces, kas nolasa mērījumus. Cik dzēri, pīpēji,kāds holesterīna līmenis etc. :)
18.-Nov-2012 02:46 pm
Ar savām idejām, kuras manuprāt būtu vērts ieviest, reizēm dalos tās sūtot uz VL mājaslapā norādīto biedra e-pastu(neteikšu kura).

Viņi(VL) nav vienīgie, kam mājaslapā ir dota biedru saziņa, tā teikt, ir iespēja izvēlēties kurš liekas sakarīgākais/iespējamākais idejas izbīdītājs no pieejamajiem partiju sarakstiem ar e-pastu.
27.-Nov-2012 09:42 am
Kādu laiku viņiem piepalīdzēju, dodot padomiņus kā imidžu stiprināt, elektorātu mobilizēt (nu tur ieteicu lāpu gājienus reanimēt, kā powerīgākus propagandas plakātus veidot, iesaistīties viduslaiku festiņu rīkošanā u.tml.), taču radies iespaids, ka valsts ikdienas pārvalde un tās uzlabošana viņus neineteresē, jo orientācija visai šauri vērsta tikai uz nacionālo aspektu (un nevar pārmest - arī programmā un ideoloģiskajos uzstādījumos par varas struktūru reformēšanu nav ne vārda).
Aber pēc neveiksmes ar tiesnešu vērtēšanas punktu sistēmu (ko ļaudis, kas tēmā orientējas, atzina par visnotaļ ieteicamu) tikai pārliecinājos par to, ka nav jēgas lieku troksni taisīt. ber izlasīt tāpat kāds izlasa un moš pēc gadiem 10 kāds ideju pacels apspriešanai.
This page was loaded Apr 25. 2024, 6:39 am GMT.