Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
What happened when an anti-Semite found he was Jewish? 
7.-Maijs-2017 11:30 am
Pirms pāris gadiem viens no ungāru nacionālistu partijas Jobbik līderiem, Eiroparlamenta deputāts Csanad Szegedi uzzināja (ļaunvēļi parakājās arhīvos), ka viņa vecmāmiņa un vectētiņš bijuši ebreji. Cilvēkam, kura viens no pamatlozungiem bija "Ebreji nopirkuši visu Ungāriju!", un kurš daudz pūļu veltījis 2PK laika "Ungāru gvardes" atjaunošanai (šī paramilitārā organizācija ņēma aktīvu dalību holokausta īstenošanā), tas bija liels trieciens. Diemžēl arī partijas biedriem – momentā tika aizmirsti visi viņa nopelni un kungs izslēgts no partijas rindām.

Tajā visā interesants šķiet viens aspekts, proti, mana empīriskā pieredze rāda, ka vislielākie nacionālisti un nacionālo vērtību sargātāji ļoti bieži izcelsmē ir etniski jaukti - kuriem identitātes meklējumos jāatsakās no kādas daļējas etniskas izcelsmes, pozicionējoties citā, - savukārt ļaudis, kurus izcelsmes problēmas neuztrauc, etniskajos jautājumos ir daudz tolerantāki un mierīgāki. Interesanti.
Comments 
7.-Maijs-2017 11:36 am
Jā.
7.-Maijs-2017 11:41 am
Tas arī parāda, ka ebreji ir ļoti talantīgi, un viņi bīda visas lietas. Dažreiz pat pārpratuma dēļ antisemītiskas, bet tas tikai pierāda šo punktu.

Jādomā, ka šī kustība tagad vairs nebūs tik efektīva :D
7.-Maijs-2017 05:07 pm
tur gan rakstīts, ka pats atstāja partiju, bet stāsts, protams, interesants.
This page was loaded Apr 16. 2024, 3:35 pm GMT.