Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
nekas nav briesmīgāks par iniciatīvas pārpilnu muļķi 
27.-Dec-2014 04:17 pm




Tā kā 1. decembrī Limā sākās klimata izmaiņu apspriešanas konference (10 000 delegāti no 195 valstīm), 8. decembrī bariņš nūtriju glābēju un burkāni iznīcinātāju nolēma labākajās pusijriotu tradīcijās piesaistīt pasaules uzmanību savam krusta karam: ieradās aizliegtajā zonā uz Naskas plato, lai izliktu pa vidu senajiem peruāņu zīmējumiem savu megaaktualitāti no milzu auduma gabaliem (laikam krāsas mucas vest bijis par smagu).

Senie geoglifi, kas atrodas Naskā, ir ārkārtīgi trausli: tie veidoti, noņemot pāris cm augsnes virskārtas (tā pat īsti nav virskārta, bet tāda kā patina), atsedzot mazliet gaišāko augsni un tā veidojot zīmējumu. Pateicoties tam, ka lietus tur nelīst, geoglifi līdz šim saglabājušies gadu tūkstošus. Tūristi tos var aplūkot tikai no lidmašinas gaisā, zinātniekiem ļauts pārvietoties tikai īpašos "smilšuzābakos", kas nesadrupina zemes virskārtu. Tā kā puķu bērni nav zinātnieki (un ir visai tālu no tās), šie kultūras pieminekļa slēgtajā zonā iepērušies ar auto karavānu un, veidojot savu sabiedrībai vitāli nepieciešamo performanci, izbradājuši augsnē vēl papildus vairākas līnijas ķā arī nomīņājuši citur, kur tikuši klāt - kopā sapurgāta teritorija 1600 m2 platībā, - kas nu uz gadu tūkstošiem jauki papildinās senos geoglifus, ļaujot nākotnes konspiratologiem viest papildus teorijas to šifrēšanā.

Saskaņā ar Peru likumiem, par kultūrvēstures objektu postīšanu un vandālismu var iesēdināt uz laiku līdz 8 gadiem cietumā. No sirds ceru, ka šie Greenpeace entuziasti atsēdēs pilnu termiņu. Cietumi tāpēc ir domāti, lai izolētu sabiedrību no idiotiem.
Comments 
27.-Dec-2014 04:50 pm
I nav jau pirmā reize.
27.-Dec-2014 04:53 pm
Fotkas dod iespēju izvērtēt mērogu. Biju iztēlojies, ka tās bildītes ir krietni lielākas. Šitādos izmēros taču dažziem uz daugavas iebradā vīrišķos orgānus u.c. ikonas. Nez, moš uzņēmuma "Grīnpīs" darbinieki varētu kkur netālu vnk iebradāt jaunus putniņus un zirneklīšus, un bitītes, pirms tās kopā ar visu pārējo dzīvību izbeidzinātas.
27.-Dec-2014 04:57 pm
Jā, šis ir baisi. Turpmāk ar dziļu riebumu un nepatiku uzlūkošu ikvienu, kam ir kaut mazākā saistība ar Greenpeace.
27.-Dec-2014 07:50 pm
Fanatisms nekad ne pie ka laba nav novedis...
This page was loaded Mar 28. 2024, 8:39 pm GMT.