Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
27.-Dec-2014 04:17 pm - nekas nav briesmīgāks par iniciatīvas pārpilnu muļķi




Tā kā 1. decembrī Limā sākās klimata izmaiņu apspriešanas konference (10 000 delegāti no 195 valstīm), 8. decembrī bariņš nūtriju glābēju un burkāni iznīcinātāju nolēma labākajās pusijriotu tradīcijās piesaistīt pasaules uzmanību savam krusta karam: ieradās aizliegtajā zonā uz Naskas plato, lai izliktu pa vidu senajiem peruāņu zīmējumiem savu megaaktualitāti no milzu auduma gabaliem (laikam krāsas mucas vest bijis par smagu).

Senie geoglifi, kas atrodas Naskā, ir ārkārtīgi trausli: tie veidoti, noņemot pāris cm augsnes virskārtas (tā pat īsti nav virskārta, bet tāda kā patina), atsedzot mazliet gaišāko augsni un tā veidojot zīmējumu. Pateicoties tam, ka lietus tur nelīst, geoglifi līdz šim saglabājušies gadu tūkstošus. Tūristi tos var aplūkot tikai no lidmašinas gaisā, zinātniekiem ļauts pārvietoties tikai īpašos "smilšuzābakos", kas nesadrupina zemes virskārtu. Tā kā puķu bērni nav zinātnieki (un ir visai tālu no tās), šie kultūras pieminekļa slēgtajā zonā iepērušies ar auto karavānu un, veidojot savu sabiedrībai vitāli nepieciešamo performanci, izbradājuši augsnē vēl papildus vairākas līnijas ķā arī nomīņājuši citur, kur tikuši klāt - kopā sapurgāta teritorija 1600 m2 platībā, - kas nu uz gadu tūkstošiem jauki papildinās senos geoglifus, ļaujot nākotnes konspiratologiem viest papildus teorijas to šifrēšanā.

Saskaņā ar Peru likumiem, par kultūrvēstures objektu postīšanu un vandālismu var iesēdināt uz laiku līdz 8 gadiem cietumā. No sirds ceru, ka šie Greenpeace entuziasti atsēdēs pilnu termiņu. Cietumi tāpēc ir domāti, lai izolētu sabiedrību no idiotiem.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Mar 29. 2024, 3:22 pm GMT.