Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
... kā vienmēr, valda liela rosība 
4.-Jul-2014 07:12 am
Ar interesi turpinu sekot vilcienu iepirkuma sāgas jaunajai sezōnai. Ja nu dievzemīte ieies ar kaut ko vēsturē, tad tas vis nebūs Valžu veiksmes stāsts (ar kuru esam un paliksim unikāli, jo neviens cits nez kāpēc nevēlas īstenot to uz savas ādas), bet gan ar Valžu iepirkumiem, kuriem visādi tur Šrēdēri un Sarkozī līdzās nestāv (ja vērtējam pēc afēras apjoma procentuālā īpatsvara konkrētās zemes ekonomikā). Bet attīstība nenoliedzami ievērojama - kādreiz tik plašo rezonansi sacēlušie Latvenergo 3 miljonu mūsdienās nu šķiet tāds sīks avanss priekš brokastīm.
Comments 
4.-Jul-2014 08:13 am
Starp citu, kāds mans draugs (tu viņu satiki kāzās) rītu dodas pakaļ uz Zviedriju pēc jahtas un stāstīja, ka interesējas par cilvēku ar pieredzi, kas varētu palīdzēt novērtēt pirkumu un palīdzēt atstūrēt līdz Rīgai. Neinteresējies?
4.-Jul-2014 10:46 am
Atstūrēt labprāt palīdzētu, bet novērtēt nevarēšu - neko daudz no tehniskajām lietām nejēdzu, tik vien, vai plaisas un vai nav izpuvis kas (bet to jau jebkurš var pateikt, kurš kaut mazliet ar amatniecību saskāries. Tb nopietnākai ekspertīzei nopietnāks zinātājs nepieciešams.

Tikai manas tiesības atklātā jūrjā neder - man zemākā kategorija, tb 10 jūdzes no krasta (protams, ja stiprs vējš iepūš dziļāk, tad neko nepadarīsi, nekas cits neatliek kā piestāt Roņu salā pikniku uzrīkot.
4.-Jul-2014 08:51 am
Ak, tā vilcienu izprieca ir tāāāāda huiņa. Bet jā, ar viendien aizdomājos -- phe, trīs miljoni, tad nu ar. Vilcienu iepirkums arī absolūtos ciparos, ne tikai pēc procentuālā īpatsvara, ir diezgan apjomīgs pasākums.
4.-Jul-2014 10:43 am
Es vairāk par tiem korejiešiem izbrīnījos. Vai tad šie neanalizē situāciju zemēs, kurās mēģina ko pasākt. Ir tak sadalījums, ka vienās teritorijās pasūtījumu tu dabū caur uzvaru konkursā, bet citās konkurss ir tikai smukumam, bet vinnēsi, ja samaksāsi kukuli. Nu un ir krēslas zōnas valstiņas, kurās tu nezini, kas sanāks, jo var tevi uzmest pat tad, ja esi godīgi visus kukuļus samaksājis? Šie tak gan jau palūkoja, kā pirms tam visādiem spāņiem te gājis, taču nezin kāpēc no citu kļūdām nemaz nemācījās.

Ja nu vienīgi... Jau sākumā saprata spēles noteikumus, un patiesais mērķis bijis pēc tam uzvilkt Valžus kaut kādā tur Eirōpas tiesā un saņemt sāpju naudu - tak darbiniekiem Ziemassvētku prēmijas sanāk.
4.-Jul-2014 11:52 am
:]
This page was loaded Maijs 18. 2024, 5:44 am GMT.