Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
... kā vienmēr, valda liela rosība 
4.-Jul-2014 07:12 am
Ar interesi turpinu sekot vilcienu iepirkuma sāgas jaunajai sezōnai. Ja nu dievzemīte ieies ar kaut ko vēsturē, tad tas vis nebūs Valžu veiksmes stāsts (ar kuru esam un paliksim unikāli, jo neviens cits nez kāpēc nevēlas īstenot to uz savas ādas), bet gan ar Valžu iepirkumiem, kuriem visādi tur Šrēdēri un Sarkozī līdzās nestāv (ja vērtējam pēc afēras apjoma procentuālā īpatsvara konkrētās zemes ekonomikā). Bet attīstība nenoliedzami ievērojama - kādreiz tik plašo rezonansi sacēlušie Latvenergo 3 miljonu mūsdienās nu šķiet tāds sīks avanss priekš brokastīm.
Comments 
4.-Jul-2014 10:46 am
Atstūrēt labprāt palīdzētu, bet novērtēt nevarēšu - neko daudz no tehniskajām lietām nejēdzu, tik vien, vai plaisas un vai nav izpuvis kas (bet to jau jebkurš var pateikt, kurš kaut mazliet ar amatniecību saskāries. Tb nopietnākai ekspertīzei nopietnāks zinātājs nepieciešams.

Tikai manas tiesības atklātā jūrjā neder - man zemākā kategorija, tb 10 jūdzes no krasta (protams, ja stiprs vējš iepūš dziļāk, tad neko nepadarīsi, nekas cits neatliek kā piestāt Roņu salā pikniku uzrīkot.
This page was loaded Jun 8. 2024, 7:20 pm GMT.