Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
īgnums mani māc 
20.-Maijs-2014 09:42 pm
Pēdējā laikā nekā nerakstu, jo pārāk aizņemts optimistiskā un sārtvaidzīgā dzīves baudīšanā + haltūru jūrjā. Un ja nav par ko žēloties, tad nafig tev blogs internetā? Taču Providence jau mīl par mums iesmīkņāt, tikko kā atslābstam.
Vo par provi. Kā tagad atceros, kā tā veselības ministre Circene mātišķi lika aizvērties īgņām, kuriem nepatika LIC pakļaušana Austrumu slimnīcas konglomerātam - tas esot pacientu labadiņ, un nu serviss uzlabošoties, ārstēties būšot viegli kā debesmannā uzēst. Man bija tā laime klātienē ievērtēt servisa kvalitāti LICā gan "pirms", gan "pēc" CIrcenes aktivitātēm. Jau pēc mēneša konstatēju, ka vienīgās izmaiņas, kas skar pacientu, ir birokrātisko manipulāciju skaita pieaugums (tb patērētais laiks) un maksas paaugstināšana, kā arī daudzu pakalpojumu pāriešana maksas kategorijā (tb ārstēšanās izmaksas ievērojami pieauga). OK, noriju to krupi (labi, ka laulātā spēja finansiāli pabalstīt), jo ko nu uz tām vējdzirnavām spļaus.
Tak nu atkal darvas karote manas dzīves medus mucā: LIC mājas lapa likvidēta, pāradresācija uz Austrumu slimnīcas mājas lapu, kur es varu uzzināt lieliskas pacientu atsauksmes un kādus tik brīnumus AS nepiedāvā, taču noskaidrot kaboratorijas laiku, lai zinātu aiziet kontrolanalīzes nodot, nav iespējams. Protams, var piezvanīt, protams var aiziet un aplūkot darba laiku plāksnīti pie durvīm, tačū jāatzīst, ērtāk bija mierīgi internetā pārbaudīt un saplānot savu pārvietošanos. No šādiem sīkumiem veidojas mūsu dzīves kvalitāte.
Paldies, Circeņmāt, paldies. Eju googlot, no kuras partijas šamā ir, lai ierakstītu šos tajā listē, par kuru pat lielākajā dzērumā nebalsošu, bet tuvākajās vēlēšanās kaut par Saurōna spēkiem, tikai ne par tiem, kas manu dzīvi reāli apgrūtina.
Comments 
20.-Maijs-2014 09:57 pm
no vienotiibad tak. Varu kaadreiz pie izdeviibas nodot paldiesus un paspiest roku, ja vajag. 7 eur vwi kaads prosseco.
20.-Maijs-2014 09:57 pm
Baac, kas par gramatiku! Man
20.-Maijs-2014 10:01 pm
starp citu: http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/latvijas-infektologjijas-centrs-grib-atdaliities-no-austrumu-sli.a81033/

un, ko mums saka delfi par tēmu "LIC":

http://www.delfi.lv/temas/latvijas-infektologijas-centrs/

Latvijas Infektoloģijas centrs (LIC) ir ārstniecības iestāde, kurā lielākoties tiek pētītas un ārstētas infekcijas slimības. 2012. gada aprīlī LIC pievienojās Rīgas Austrumu klīniskajai universitātes slimnīcai un izveidoja jaunu institūciju – Slimību profilakses un kontroles centru.


21.-Maijs-2014 03:40 pm
ja būtu saurons kā lokomotīve kādam politiskajam spēkam, uzreiz balsotu par viņiem.

- zināms finansējums;
- zināma politiskā platforma, saprotama vīzija;
- bezkompromisu cīņa par savu reformu ieviešanu;
- pats atbildīgs un prasa atbildību no citiem;
- spēj uzrunāt ļoti plašus iedzīvotāju pulkus visos līmeņos;
- prot izveidot komadu.
23.-Maijs-2014 09:57 am
web viņiem tiešām ir visai murgains, taču atrast var, šķiet, visu, gūglējot konkrētas lietas - lic laboratorija (paslēpta tik tiešām bija tur, kur saule neiespīd), lic tas un šitas. ja nu noder nākotnē.
24.-Maijs-2014 08:35 am
Karotītas ar pamatīgu piepūli atradu, taču rūgtumiņš ta palicis. Un pamatuzstādījums nemainās: ir sūdīgāk, nekā bija pirms LIC pakļaušanas. Uzskatāms piemērs tam, ka "politiķu" savstarpējās cīņās par ietekmes sfērām, cieš pacients.
This page was loaded Apr 26. 2024, 10:00 am GMT.