Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
20.-Maijs-2014 09:42 pm - īgnums mani māc
Pēdējā laikā nekā nerakstu, jo pārāk aizņemts optimistiskā un sārtvaidzīgā dzīves baudīšanā + haltūru jūrjā. Un ja nav par ko žēloties, tad nafig tev blogs internetā? Taču Providence jau mīl par mums iesmīkņāt, tikko kā atslābstam.
Vo par provi. Kā tagad atceros, kā tā veselības ministre Circene mātišķi lika aizvērties īgņām, kuriem nepatika LIC pakļaušana Austrumu slimnīcas konglomerātam - tas esot pacientu labadiņ, un nu serviss uzlabošoties, ārstēties būšot viegli kā debesmannā uzēst. Man bija tā laime klātienē ievērtēt servisa kvalitāti LICā gan "pirms", gan "pēc" CIrcenes aktivitātēm. Jau pēc mēneša konstatēju, ka vienīgās izmaiņas, kas skar pacientu, ir birokrātisko manipulāciju skaita pieaugums (tb patērētais laiks) un maksas paaugstināšana, kā arī daudzu pakalpojumu pāriešana maksas kategorijā (tb ārstēšanās izmaksas ievērojami pieauga). OK, noriju to krupi (labi, ka laulātā spēja finansiāli pabalstīt), jo ko nu uz tām vējdzirnavām spļaus.
Tak nu atkal darvas karote manas dzīves medus mucā: LIC mājas lapa likvidēta, pāradresācija uz Austrumu slimnīcas mājas lapu, kur es varu uzzināt lieliskas pacientu atsauksmes un kādus tik brīnumus AS nepiedāvā, taču noskaidrot kaboratorijas laiku, lai zinātu aiziet kontrolanalīzes nodot, nav iespējams. Protams, var piezvanīt, protams var aiziet un aplūkot darba laiku plāksnīti pie durvīm, tačū jāatzīst, ērtāk bija mierīgi internetā pārbaudīt un saplānot savu pārvietošanos. No šādiem sīkumiem veidojas mūsu dzīves kvalitāte.
Paldies, Circeņmāt, paldies. Eju googlot, no kuras partijas šamā ir, lai ierakstītu šos tajā listē, par kuru pat lielākajā dzērumā nebalsošu, bet tuvākajās vēlēšanās kaut par Saurōna spēkiem, tikai ne par tiem, kas manu dzīvi reāli apgrūtina.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Mar 29. 2024, 12:19 am GMT.