Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
pūtiet paši - zin', pūtīs ar' 
4.-Nov-2011 09:55 am


Šorīt LNT ziņās ar lepnumu tika atzīts, ka no dievzemītes 2 miljoniem iedzīvotāju 200 000 esot "radošo profesiju" pārstāvji. Tb ja paskaitām, cik nodarbināti valsts un pašvaldību iestādēs, apkalpojošajā sfērā, tad rodas iespaids, ka visu šo varzu uztur vien pārdesmit tūkstoši, kas patiesi rada ko ar pievienoto vērtību. Un tad brīnāmies, ka kaut kā nedzīvojam tik trekni kā vāczemē, ja uz vienu ražojošo ir 20 radošie, kas jābaro.

Starp citu, starpkaru perioda Latvijā valsts apmaksāja studijas tikai tiem, kam nebija apgādnieku, pie tam ar nosacījumu, ka students ir apaļš teicamnieks - tikko vairs nav visas maksimālās atzīmes, tā no budžeta grupas ārā. Un arī ar visu to viena no lielākajām valsts problēmām bija t.s. "inteliģentie bezdarbnieki", kurus bija jāuztu - kaut ko pamācījušies, izklaidējoties pa korporācijām un kneipēm, prastu darbu strādāt negribēja, bet smalkam nebija īsti derīgi.
Comments 
4.-Nov-2011 06:03 pm
un tad, kad es ar savu "kultūras projektu vadīšanu/kultūras pasākumu rīkošanu" aizdodos uz VID, nevienu no maniem izdevumiem norakstīt nevar, jo īsti notulkotās zīmes vai izadītās dzijas fices tās nav, lai saskaitītu, ko un cik daudz es esmu darījusi. no paplašinājuma par 'kultūras notikumu apskatnieku' atteicos, jo to viņi vispār nespēja sagremot, kas tas tāds ir un ko tas dara (tipa, ka eksistē arī tādi pat ne ārštatnieki, bet vienkārši 'brīvie')..

bet tas tā, nenopietni runājot
4.-Nov-2011 08:28 pm
O, VID vēl ne to vien nespēj sagremot!
4.-Nov-2011 08:40 pm
nē, nu, valsts kases labā sagremos ar visu vilnu un kauliem. es te vairāk par savām interesēm..
This page was loaded Maijs 3. 2024, 7:56 pm GMT.