Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
sociālā cenzūra 
3.-Jul-2020 11:11 am
- Voltēram piedēvē teicienu: “Es nepiekrītu tam, ko jūs runājat, taču es līdz pēdējam elpas vilcienam aizstāvēšu jūsu tiesības to runāt.”
- Kā zinām, Voltērs ir miris, gluži tāpat kā šobrīd mirst tiesības teikt to, ko domā, ja domā "nepareizi".
Comments 
5.-Jul-2020 03:43 pm
Problēma jau nav tajā, ka kāds apvainojas. Lai apvainojās uz veselību. Problēma ir tajā, ka apvainoto baru jūtas sākuši administratīvi un policejiski aizsargāt dažādu rangu "orgāni", no kuru destruktīvas ietekmes nevar īsti izvairīties.
5.-Jul-2020 08:29 pm
Administratīvus aizsargorgānus neatbalstu. Taču man ir aizdomas, ka daļa no tiem atlaisto mocekļu stāstiem ir nevis par orgāniem, bet gan elementāri par to, ka pietiekami liels skaits kolēģu apvainojas, vai varbūt daži ietekmīgākie. Un neviens taču negrib strādāt kopā ar lecīgu dirsu, kurš labrīt vietā postē soctīklos apvainojumus. Protams, patīkamāk taču ir to novelt uz visvareniem orgāniem, nevis atzīt, ka pats bija muļķis.
6.-Jul-2020 05:40 am
Slavery was not genocide otherwise there wouldn't be so many damn blacks in Africa or Britain would there? An awful lot of them survived.

Pilna intervija šeit.
6.-Jul-2020 06:04 am
Bet, ja skatās uz šo gadījumu no ciniska skatupunkta - viņš intervijas gaitā diezgan aizraujas ar savas Alma Mater nolikšanu, kas kopsavilkumā ir "Kembridžas uni infiltrējuši marksisti, un kurus departamentus vajadzētu vispār slēgt". Tas diezgan sasaucas ar manu tēzi par lecīgu dirsu, uz kuru kolēģi apvainojās, un tad tāda neveiksmīga frāze kļūst ļoti parocīga.
6.-Jul-2020 08:58 am
Neredzu gan ar ko šī frāze tik neveiksmīga, ja vien neuzskata, ka baltajam cilvēkam uz jebkuru jautākumu par melnajiem un verdzīu būtu jānoliedz vēsture un jākrīt ceļos.
6.-Jul-2020 11:01 am
Tas būtu, kā, piemēram, Tevi izmestu no darba, jo intervijā ātrumā esi pateikusi nevis "dižā lietuviešu tauta", bet gan sarunvalodā lietoto "leiši". Vienalga, man derdzas šitā būšana. Par svētu turu teicienu: “Es nepiekrītu tam, ko jūs runājat, taču es līdz pēdējam elpas vilcienam aizstāvēšu jūsu tiesības to runāt.”
6.-Jul-2020 11:12 am
Es tev lielā mērā piekrītu, tādēļ arī domāju, ka vāvuļošana par Kembridžas Uni arī ir ticams skaidrojums. It sevišķi tādēļ, ka, cik apskatījos ziņās, nebija nekādi "specializēti orgāni", bet gan cits Kembridžas Uni vēsturnieks, kurš šo interviju bija uzodis un skarbiem vārdiem notvītojis. Tādas, lūk, konspirācijas.
6.-Jul-2020 11:20 am
Nav jau nekādas konspirācijas (man domāt, tāda nav iespējama tīri tehniski). Tikai man nepatīk kopējā tendence it visā, kad svarīgi ir, nevis kā bija, bet gan - kurš skaļāk bļauj. Taču atzīstu, ka tā mana problēma, ar ko jāiemācās tikt galā.
This page was loaded Maijs 7. 2024, 7:16 pm GMT.