Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
hepatīts C 
5.-Nov-2013 01:05 pm
Senāk lasīju šī cilvēka blogu, kurā šis aprakstīja C hepatīta ārstēšanos dievzemītē. Šodien pamanīju, ka vēl cīnās: Šī bloga otrā daļa visvairāk noderēs tiem, kam C hepatīta terapija nepalīdzēja. Rakstīšu par savu cīņu ar vīrusu (gan savā organismā, gan valstī), jo 2010. gada beigās vīrusam tika pieteikts karš. Viena cīņa ir zaudēta, bet es vēl esmu dzīvs, un ceru uzvarēt karā..

P.S.
Savulaik šķendējos, ka pie varas fizmatu varza, kas cilvēkus redz tikai kā ciparus exceļa tabulā. Šķiet, būšu kļūdījies. Cik esmu skatijies, šis vīruss pamatā ķēris gana daudz ļaužu 30-40 gadu vecumā, izsitot tos pa lielam no naudas pelnīšanas un nodokļu maksāšanas aprites. Tb it kā no fizmata viedokļa šos cipariņus vajadzētu pēc iespējas ātrāk atgriezt pie konveijera, lai virpo un vairo to IKP. Taču nē, nekādas intereses strādniekus pie virpas spraunus atpakaļ dabūt. Tā kā daudz vēl ko nesaprotu šai pasaulē, ja nespēju to izskaidrot nedz iracionāli, nedz tajā racionālo rast.
Comments 
5.-Nov-2013 01:36 pm
No fizmata viedokļa dotie cipari ir vienkārši dotie cipari, cilvēku skaits ir nemaināmā sadaļa(cik ir, tik ir) un budžets ir kaut kāda nemaināmā sadaļa, ko aprēķina pēc konkrētas formulas. Vienīgā maināmā sadaļa ir nodokļi. Viss korekti.
5.-Nov-2013 06:22 pm
Tie, kas skaita ciparus, neredz un nesaprot cilvēkus.
This page was loaded Apr 19. 2024, 10:06 pm GMT.