Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
atkal par prioritātēm 
27.-Feb-2013 09:53 am
Ik pa brīdim publiskajā telpā pavīd ziņas (šķiet, tikai aisberga redzamā virsotne), ka kārtējais namu apsaimniekotājs, izrādās, cik gadus naudu iekasējis, apkurinātājiem nav maksājis, un nu aizbraucis netraucēti pavadīt vecumdienas Maljorkā, kamēr dzīvokļu īpašnieki paliek maksājot viņa parādus. Pie tam kā neizbēgamu ļaunumu uztver to, ka jāmaksā ir, kaut izskatās tā mazliet netaisnīgi. Bet situācija ir analoga, piemēram, ka ja es aizeju uz autosalōnu, nopērku automašīnu, gadu braukāju, taču tad ierodas pie manis tiesu izpildītājs un pieprasa maksāt par automašīnu pilnu summu - dīleris, redz, neesot ar automašīnu piegādātājiem norēķinājies un parāvis fraciņu. Bet kāda man gar to daļa? Man aizdomas, ka Civillikuma izpratnē uz mani neattiecas siltuma piegādātāja un viņa subpodrjadčiku (apsaimniekotāju) attiecības, kurš tur kuru uzmetis. Ja siltuma piegādātājs ar apsaimniekotāju ir noslēdzis līgumu un deleģējis tam tiesības iekasēt no dzīvokļu īpašniekiem maksu par šo siltumu, tad viņu savstarpējie norēķini ir viņu pašu attiecības un trešajām personām nav jāmaksā par viņu savstarpējām neveiksmēm rebēs. Ja es par auto esmu samaksājis, tad tas ir mans un otru reizi man nekādi nav jāmaksā, aber blēdīgo dīleri ķer nu pats rokā.
Principā ļautiņiem vajadzētu tagad bombīt to partiju, par kurām vēlēja, birojus (ceru, ka uz pirmsvēlēšanu laiku atsākuši darbu), lai šamo pārstāvji Jēkabielā atliek visas savas fantāzijas par abortiem vai smēķētāju trenkāšanu, bet ķeras pie likumdošanas sakārtošanas šajā jautājumā. Bet ar ko ļaudis nodarbojas? Sāk vākt parakstus par kažokzvēru audzēšanas aizliegšanu dievzemītē, jo atklātībā nākušas slepeni uzņemtas fotogrāfijas, kas liecinot par lapsu un ūdeļu psihes deformācijām audzētavās!!!
Es saprotu, ka maniakālā sindroma pārņemta ūdele ir kas Baiss, taču ļaudis, vai nespēja noteikt šī brīža prioritātes, kam derētu pievērsties, neizmaksā jums pārāk dārgi?
Comments 
28.-Feb-2013 01:46 pm
ā, tipa, pirms vaidēšanas par šo tēmu tu pat nepapūlējies iepazīties ar materiāliem, par kuriem cepies?
28.-Feb-2013 02:22 pm - te nu Erasms var iet uzpīpēt...
Gribēju, būdams labā omā, ieteikt vēl noskaidrot, vai informācija nāk no CD vai flešatmiņas - tas tak tikpat kardināli maina ziņas saturu kā tas, vai attēls ir kustīgs, vai statisks, tak kaut kā zuda entuziasms un kļuva mazliet skumji.
Redz, man aizdomas, ka man būtu ļoti grūti tev izstāstīt, ka absolūti necepos par "materiāliem", nu, ka to vietā varēja būt elektronisko cigarešu aizliegšana, aicinājums aizliegt uzpurņus suņiem kā suņu personību pazemojošu agregātu, parakstu vākšana obligātai zobu tīrīšanai Ķekavas vistām vai kas cits, tikpat infantils. Nav jēgas.
28.-Feb-2013 03:53 pm - Re: te nu Erasms var iet uzpīpēt...
tātad, tu neesi vispār iepazinies ar lietas būtību, videomateriāliem, bet paziņo, ka šī tēma ir infantila? varbūt patiesībā tu un tava aprobežotība ir infantilas?
28.-Feb-2013 04:02 pm - Re: te nu Erasms var iet uzpīpēt...
turklāt domā, ka esi baigi asprātīgais(ā), ka tad, kad acīmredzami vienkārši tev norādu uz to, ka nebija nekādu bilžu un tu, čalīt (vai beibīt), pat neesi noskatījies(-usies) to video, lai par to spriestu, tu mēģini pielikt vēl kaut kādu citu ārpus-konteksta salīdzinājumu, kas sāk kaut kādu sarunu par formāta mazsvarīgumu? šķietami, tu esi ne tikai cietsirdīgs(a) un pastulbs(a), bet pat tad, kad tev iebaksta acī, ka vispār nezini, par ko runā, vēl centies būt superapsrātīgs(a) un izliecies, ka nesaproti, kāda ir manis rakstītā teksta doma. protams, to varētu izskaidrot ar "Man patīk īdēt, žēloties un gānīties", bet tad varbūt izvēlis mazāk sensitīvas tēmas, par kurām izteikt savu viedoklīti. jo kaut kā neliekas arī, ka šī tēma bija joks.
This page was loaded Jul 12. 2024, 12:40 am GMT.