Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
saule vēl nav uzlēkusi... 
4.-Dec-2012 09:44 pm
Iekš TV Zariņš intervē kaut kādu kundzīti par tēmu, ka nu visi valsts spēki tikšot mobilizēti komunikācijai ar latviešu emigrantiem vecajā Eirōpā, nu tik braukšot pie šiem aicināt mājup, veidošot darba grupas, katram grupas loceklim pa padomnieku varzai, konferences, mediju plāni utt., tb nu laimes lāča taisīšanas mašīna griezīšoties un visi žūpas sēņu lasītāji no Īrijas polkas solī došoties uz dzimteni, lai fantastiski te celtu IKP. :)))
Izeju pagalmā, ledum gurgstot zem pazolēm, aizkūpinu cigu un aizdomājos. Vo kas ar mani nav riktīgi? Kāpēc kaut kas tāds, par ko mēs ar draudziņiem, zālīti pīpējot, smejam kā kutināti kā par ko neiespējami absurdu, tas beigās izrādās nopietna štelle. Tādai tilta būvei, vilcienu iepirkumam, tur man krunka par vāju, nekā nesaprotu no otkatiem. Aber tautiešu mājās saukšanas biedrību smukai naudas atmazgāšanai tak es pats varēju izdomāt! Izdomāju (labs rums bij ienācies), nosmēju gluži kā par Dūles jaunajiem ciparvārdiem un aizmirsu. Aber ir ļaudis, kas no dzērumabsurdiem spēj darba grupas dibināt, no budžeta naudu dabūt (un te jau nu kāposts griezīsies vairāk nekā Pastariņa goda istabas aizkaru šūdināšanai). Lūk tas ir talants - pārvērst jau saknē neveiksmīgu ideju naudā, - respect.
Tas man patīk šai pasaulē, ka katru dienu tā mani nebeidz izbrīnīt. :)

UPD:
Pat ezītim skaidrs, ka, piemēram, tādas Somālijas valdība var visu budžetu iegrūst repatriācijas kampaņā - vidējais aizmukušais somālietis no Parīzes atgriezīsies varbūt tikai tad, kad tai Somālijā viņš varēs dzīvot tā kā šobrīd dzīvo, un nekādas darba grupas un aicinājumi neko nemainīs. Vienīgais, līdzekļi tiks apgūti un darba grupas saņems labus honorārus, kurus jāapmaksā vēl neemigrējušajiem.
Comments 
4.-Dec-2012 09:59 pm
Bet Tu taču vari sākt jau šovakar!
4.-Dec-2012 10:14 pm
Gan jau ka rīt jāvirpo! :)
4.-Dec-2012 10:17 pm
Nevaru. Pārāk dumjš esmu. Vo iedzeram rumu un izfunktierējam, ka makten jautri būtu rakt tuneli Rīga-Pekina, dibināt izpētes grupu, darba grupu, komandējumi, investoru meklējumi. Izdomājam, no sirds nosmejamies un aizmirstam, jo neticam, ka kāds var nopietni ko tādu ņemt vērā. Tas nevar būt jo vienkārši nevar būt. Aber izrādās, ka var! Lūk te tas suns aprakts, kāpēc tādi tirliņi, kam šķiet, ka visam jābūt peļņu nesošam un racionālam, nekur īpaši tālāk par bubināšanu cibā netiek. Aber tie, kas tādiem niekiem uzmanību nepievērš, piedalās lai apmaksātās darba grupās tuneļu rakšanas izpētē vai emigrantu repatriācijas organizēšanā. Vo ja ar tagadējo saprašanu ar laika mašīnu aizspertos uz laiku, kad viss cirks sākās, tad gan moš iemācītos, jo vismaz intuitīva apjēgsme būtu. :)
4.-Dec-2012 10:42 pm
klau, bet takš tepat cibā Tev vesela armija ar izciliem shēmotājiem, kas krogā pie alus pastāstīs soli pa solim, kā miljonus apgūt. nu labi, pāris asi prāti, kas ir par labāk par armiju
5.-Dec-2012 10:06 am
Uzņēmējdarbība ir visai līdzīga šaha spēlei, kurā nepietiek ar skolā apgūto, kā iet zirdziņš, kā laidnis un tornis, un arī semināros analizētas atklātnes neko daudz nedod - kaut šaha gājienus zina praktiski jebkurš, labu šahistu ir sasodīti maz. Biznesā tas pats: zināt soli pa solim miljonu apguvi nenozīmē spēt pašam ko tādu izbīdīt. Te vajag "ņuhu, čuju un poņu", nevis Keinsa analīzi un purpināšanu cibā. :)
5.-Dec-2012 12:16 pm
Man vislabākais ceļš būtu, ja Krūmiņš mani adoptētu, aber šis kā tāds lēmēts - visādas blondīnes jā, aber tādu sakarīgu vīreli nodrošināt intelektuālai dzīvei, nē. ;((
5.-Dec-2012 12:25 pm
Lūk, lūk. Kad lietas nonāk līdz "vienkārši būt "savam" cilvēkam", tad arī viss rūk un brūk. Ja tu sevī novēro manieri pat vistuvāko draugu labākajā gadījumā izlamāt, sliktākajā uzšaut pa tauri, kad šis nāk klajā ar kādu stulbību, tad nekāds "savs" cilvēks no tevis nesanāks.
5.-Dec-2012 12:28 pm
Viss sākas ar apkārtrakstu draudziņiem "nobalso par manu bildīti konkursā". :)
5.-Dec-2012 12:33 pm
Jā, un tu stulbības pēc to bildīti arī apskaties, un saproti, ka galīgi neesi "savs cilvēks". :)
4.-Dec-2012 11:20 pm
Es teiktu pārāk vieds esi! Jo kā reiz muļķiem nav robežu- viņi nespriedīs, ka makten jautri. Viņi redz kāpostu, "uzmetamos", etc.
5.-Dec-2012 10:10 am
Lieka prātuļošana baisi iebremzē, tas tiesa. Nu un tas, ka vispirms domā nevis kā, bet gan sāc rēķināt zemūdens akmeņus, kāpēc pasākums maz iespējams. Ar uzņēmēja talantu apveltīts indivīds jau lietas kārto, kamēr burtiņus salasījies apdomā riskus.
5.-Dec-2012 10:51 am
Tu mani ieintriģēji un atradu es lūk ko:
http://www.em.gov.lv/em/2nd/?cat=30791

5.-Dec-2012 11:18 am
Vo pats redzi, kāda mašinērija iedarbināta, kā resursi tiek apgūti pa smuko. Mans un tavs rūpaliņi līdzās nestāv. Krīzes laika taupības režīms, vai zinies.
5.-Dec-2012 12:35 pm
Wow! Gadsimta skandāls! Tas viss kļūdas pēc ir nonācis ekonomikas ministrijā.
5.-Dec-2012 01:47 pm
Spundēs lopu vagonos un vedīs mājās, ibicīt :D
This page was loaded Apr 25. 2024, 10:30 am GMT.