Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
parādu skaitītājs 
13.-Dec-2011 01:51 pm
http://www.economist.com/content/global_debt_clock

Bet te kartīte smuka (Lībiju gan var svītrot ārā):

Comments 
13.-Dec-2011 02:37 pm
Viens jau otru neizslēdz, var būt paralēli valsts kreditors un saņemt SVF līdzekļus, lai piepaceltu necilos aborigēnus līdz normālam vidējā patērētāja līmenim:))

Tiešām neko par Paua-Jaungvineju nezinu, saprotu tikai to, ka, ja 85% iedzīvotāju savā būtībā ir kalnos un mežos dzīvojoši kundziņi, kas staigā gurnautos un runā 180 cik tur valodās, tad pārējiem 900tk iedzīvotāju pie visas resursu pārbagātības un arī pieticīga dzīvesveida pie tādas resursu pārbagātības kaut kam vajadzētu atlekt.

Bet, kā jau teicu, neko nezinu, tikai tukši fantazēju, ka zināmos apstākļos starpvalstu bilanšu cipari tur varētu izskatīties daudz labāki, nekā pie mums, piemēram.
13.-Dec-2011 02:40 pm
820 valodās. Un jā, tie 85% ir samērā savvaļā un naudas jēdziens nav pazīstams. Bet, kā pareizi norāda begijs, parādā ir visi, daži vienkārši mazāk kā citi un aizņemas lēnāk pret prognozējamo periodu IKP.
13.-Dec-2011 08:40 pm
Nuss, atminos, ka interesantas sakritības rezultātā gadā, kad Latvija pievienojās Kotonū līgumam - bagāto valstu ikgadējas iemaksas nabadzīgo Klusā okeāna un Karību jūras reģiona valstu atbalsta programma, - kā reizi pirmā iemaksa, ko dievzemīte veica, bija cik tur miljonu (ne daudz - ja atmiņa neviļ, kādi 3) iedošana Klusā okeāna reģiona valstij Taivanai. tai pat laikā mūsējie zumzinājās ap Taipeju interesējoties, vai šie negrasās ko te investēt. Tb ļoti labi apvienojas viens ar otru.
This page was loaded Jun 16. 2024, 4:04 pm GMT.