Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
uzacis kā dvēseles spogulis 
10.-Sep-2016 09:14 am
Mietpilsoniski sekojot līdzi Eirōpas aristokrātijas dzīvei (šī subkultūra patiesi fascinē), esmu ievērojis vienu interesantu niansi, kā aristokrātes pamanīt pūlī. Proti, ar ļoti retiem izņēmumiem, tām nav izplūkātas un tad uzzīmētas uzacis (tb nav kā dažai labai pašmāju režisorei, kas ik rītu uzvelk ar zīmuli pierē: šodien esmu jautra, izbrīnīta, drūma utt.). Gan jau koriģē un kopj, taču lai būtu dabiski – no malas nepateiksi, ka kas plūkāts un klāt piezīmēts. Nu gluži kā ar labi klātu meikapu, kuru vērotājs no malas vienkārši neredz, uztverot kā sejas dabisko smukumu, aber ja štukatūras kārta saskatāma neapbruņotu aci, tātad meitietis nemāk īsti krāsoties, vai nepiemēroti sakrāsojies (tipa, vakara meikaps dienas vidū).

Spānijas karaliene Letīcija:
Comments 
10.-Sep-2016 12:16 pm
Tā nav neplūkātas uzacis. Viņas lieto Anastasia Brows un Suqqu un kaut kādi kodeksi neļauj neko vairāk par "mirdzumiņš uz lūpām vai nedaudz acī vēlā vakarā". Bet uzacis skaistas, jā.
10.-Sep-2016 01:44 pm
Redz, nezinu gan konkrētās dāmas situāciju (ir vai nav koriģētas), bet no savas pieredzes gan varu droši teikt, ka ir iespējamas jaunkundzei uzacis, kuras nav vajadzības piekoriģēt ne par matu.
This page was loaded Maijs 2. 2024, 5:03 pm GMT.