Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
par sētniekiem 
6.-Jan-2015 04:24 pm
Savukārt karojošajiem zaļvegāniem ieteiktu nevis postīt Naskas zīmējumus un pieprasīt ūdensgultas un veselības apdrošināšanu Ķekavas vistām, bet gan izcīnīt likumprojektu, kas ļautu minerālmēslus iepirkt tikai licencētiem fermeriem, tb aizliegt tos pārdot sētniekiem. Nepietiek ar to, ka šo izveidotā putra uz ietvēm gandē apavus (zinu, zinu, zaļie nestaigā ādas apavos, šos tas neuztrauc), tak atcerēsimies, ka atkušņos un pavasarī tas viss aiziet notekūdeņu sistēmā un tad pa taisno jūriņā. Aber jūriņā mīt ronīši, doršas un zilaļģes, tb dzīvībiņa, kuras žaunās ik gadu cik simti tonnu šo ķīmisko savienojumu tiek iepludināts. Nu un, kas nav mazsvarīgi, patraqmdīt Rīgas domi un tās sētniekus ir kudi vieglāk, nekā putnu gaļas vai kažokaudzētavu magnātus. Karogs jums rociņā (otrā rociņā termokrūziņa).
Comments 
9.-Jan-2015 12:24 pm
Es nezinu, kā tur tālāk notiek un kā ar sodiem (sevišķi, ja pašvaldības apsaimniekotājs), bet vispār jau municipāļi ir priecīgi, ja ziņo.
Līdzīgi arī par neatļautā vietā novietotajiem auto, kas traucē satiksmi, var ziņot - šie patruļas laikā piebrauc un noformē.
9.-Jan-2015 12:26 pm
Skaidrs, paldies par infu.
Tu vienkārši zvani uz kopējo tel.nr, kur tad attiecīgi savieno ar attiecīgā rajona pašvaldības policiju?
9.-Jan-2015 12:29 pm
Jā, šobrīd tā, jo kaut ko šie reorganizē.
Agrāk, piemēram, CP bija atsevišķi, bet arī tā savienošana nav ilga parasti.
This page was loaded Maijs 15. 2024, 10:35 pm GMT.