Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
iz nacistu vērojumiem 
6.-Jan-2013 03:34 pm
Kā nu sanāca, kā ne, bet decembra dienās man bija nepieciešamība satikties pie kafijas tases ar vienas krievvalodīgo nacistu grupiņas aktīvistiem. Bija iespēja no šiem dabūt interesantu materiālu par Sv. ģen. Samsonova darbību 1919. gadā, ko arī veiksmīgi istenoju. Nu bet nācās, kā jau kontaktos ar jebkādiem sektantiem, ļauties vervēšanas stundai un noklausīties šamo sāpes un rūpes. Kad nu vervēšana beidzās ar noslēpumainiem čukstiem par Cionas gudro protokoliem un vispasaules žīdu-masoņu sazvērestību, nācās ar čukstu "no pasaran!" atvadīties. Katram savi tarakāni galvā, un es jau nebūšu tas, kurš te akmeņiem sāks svaidīties. Bet ne par to ir stāsts.
Uzkrītoša šķita atšķirība latviski runājošo un krieviski runājošo naciķu starpā, kaut ticība šiem viena (nu tur tauta kā vienota molekula ar vienām vērtībām un sapņiem utt., un ja kāds nedomā tā, tad tas ir renegāts, mankurts u.tml.). Ja man pazīstamie latviešu naciķi savā idejā rotē tikai ap vienu tēmu - krievi, - un visādiem dzimtās valodas apdraudējumiem, kurus glābs tikai mūžīgs tās pielietojums lietvedībā, tad krievuvalodīgo naciķu interešu vektors pavisam citā virzienā vērsts: pamatā šie uztraucas par nodokļiem, valsts iepirkumiem, likumdošanas uzlabošanas jautājumiem - valsts uzlabošanu. Tb interesanta šķita atšķirība pašos pamatmērķos: vieniem laime gaidāma ar visu kaimiņu asimilāciju vai deportāciju, bet otriem - ar likumdošanas un tautsaimniecības uzlabošanu.
Secinājumu man te nekādu nav, vienkārši šķita interesanti (biju gaidījis, ka šie runās par etniskajiem jautājumiem, taču tas viņiem otršķirīgi - moš neīstie iegadījās?) un atķeksēšanas vērts.
Comments 
6.-Jan-2013 04:03 pm
Kā ļaunie žīdmasoni traucē viņu mērķiem? Iefiltrējas varas institūcijās un kavē valsts attīstību or smth?
6.-Jan-2013 04:11 pm
Pamatā ļaunuma sakne, ja pareizi sapratu, esot Latvijas suverenitātes zaudēšana šito te žīdmasoņu dēļ. Nocitēju viņiem klasiķi, ka "šampanietis Parīzē garšo labāk, nekā Ventspilī", un apbēdināju, ka ka suverenitātes jautājumi nešķiet paši aktuālākie. Tb šķīrāmies kā draugi, lai katrs tālāk nodarbotos ar ko savu.
6.-Jan-2013 05:40 pm
laikam tomēr šo uzskatu pārstāvjus izprast man neizdosies
7.-Jan-2013 12:36 am
Kas gan tie par krievu nacionālistiem, ja dzīvo Latvijā.

Mjā ir tomēr atšķirība starp cilvēkiem, kas uztraucās par savas tautas valodas un kultūras pastāvēšanu un cilvēkiem kuru vienīgā rūpe ir žīdmasoni.
8.-Jan-2013 05:12 pm
Es zionu pāris latviešu nacionālistus, kas ir tādi, dzīvodami Preiļos, un vienu, kurš tāds ir, dzīvodams Alsungā. Acīmredzot teorētiski iespējams ir, atliek tikai kādu pustūkstoti gadu vienā vietā nodzīvot.
This page was loaded Apr 25. 2024, 7:19 am GMT.