Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
nerealizētās iespējas 
22.-Feb-2012 09:07 pm
Ech... lasot jūzera [info]kants gastronomiskos ieskicējumus un regulāri laulātajai pār plecu raugoties pēdējā laikā popularitāti ieguvušos ēst gatavošanas šovus TV, iedomājos, ka forši būtu bijis, ja jaunībā neiestrēgtu pie "Jaunā pavāra ABC", bet izkoptu šīs prasmes līdz apkārtnes aplausu līmenim. It kā viss loģiski, saprotami, tikai maksimāli daudz recepšu jāsamācās un jāprot no visas gūzmas izvēlēties mirklim atbilstošākās. Zinu pat, ka Parmas šķiņķi jāgriež plānu kā papīru (šo nepieciešamību apguvu empīriskā ceļā, taisot normālas latviešu studenta šķiņķmaizes). Vienīgā nelaime - man nav ne mazākās garšas izjūtas. Tb ar pilnīgi vienādu emociju gammu ēdu absolūti visu, un vienīgais, kas patiesi garšo, ir makaroni ar malto gaļu (un nesabojāti ar visādām kukurūzām un tomātu mērcēm), tb "po flotski". Pēdējā laikā sajūta, ka daudz ko laikam esmu zaudējis, izpaliekot garšas kārpiņām.
Comments 
23.-Feb-2012 10:17 am
Nu pēc tam, kad es zvanot no Korsikas burājiena māsai pajautāju, vai var fuagra, tb kaut kādu tur pastēti ēst daudz, un uz māsas jautājumu cik man ir tās pastētes, es pateicu, tajā mirklī esmu uz baltmaizes noēdies apmēram 300 gramus - māsa ar mani nerunāja divas dienas. Pēčāk pazvanīju un atvainojos un pateicu, ka proschutto arī esmu apēdis saceptu ar olām - arī nerunāja.
Tā ka viss ir relatīvi. :)
This page was loaded Nov 19. 2024, 6:39 am GMT.