Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
RL 
28.-Apr-2011 08:47 pm
Beidzot izlasīju pēdējo nr. Visas šīs nedēļas nebija laika, bija jāvirpo. Divējādas sajūtas. No vienas puses, neforši, ka lēts un caurspīdīgs papīrs, mazāks fonta izmērs, tb lai piedod amata brāļi, takš ja neērtāk lasīt, tātad dizains sūdīgs (kā man savuaik mācīja: labs dizains dara objektu vēl ērtāk lietojamu, tb var jau gludekli uztaisīt kā rozes ziedu, taču tad tas nebūs ne zieds, ne gludeklis, jo gludeklim jābūt tādam verķim, ar ko ērti un labi gludināt vešu). Taču no otras puses, turot rokā pārņem simpātijas un patīkama sajūta. Nevarēju saprast, kas tam par iemeslu, jo nekādu acīmredzamu priekšrocību nemanīju, ļīdz beidzot pieleca, kur tas suns aprakts! Nostalģija! Sajūta kā iz pagājušās dzīves, turot rokā pēdējo padomju varas gadu "Иностранная литература" vai agrīnu "Kentaurs" numuru. Šķiet, atgriešanās pie saknēm, tb 80. gadu vidus publicistikas stila.
Comments 
29.-Apr-2011 09:57 am
Tb tagad korī jāapbrīno karaļa jauno tērpu?
29.-Apr-2011 10:01 am
ne tak. ieskatam kas, ko, kāpēc.
29.-Apr-2011 10:10 am
:) Tiku šo manījis. Iesmēju pie sevis, cik smalki pasniegts viss. :) Īstenībā varēja būt ļaunāk - pieradīsim.
29.-Apr-2011 10:17 am
par to kādi varētu būt īstenie motīvi samazināt formātu, mainīt iesējuma veidu un papīru mēs varam tikai dziļdomīgi smīņāt
29.-Apr-2011 10:28 am
Ai, smīkņāt var par visu ko - tā nav liela māķa. Man jau šķiet, ka visa pamatā ir finanses (un pačotīgāk tomēr ir nevis pateikt "kāposta labam papīram nav", bet gan savērpt jauku stāstu par smalkām niansēm, kuras ja neredzi, esi prasts bauris). Lai gan, pieļauju, varbūt patiešām mainās iekšējā koncepcija un pašvīzija, ij šie lēnām pavēršas gan saturiski, gan vizuāli uz literāra izdevuma pusi. Tas jāprasa RL komandai. Lai gan nezinu, vai tam kāda jēga, jo svarīgākais jau, kādas izjūtas tas raisa mums. Vismaz man tā šķiet.
This page was loaded Apr 16. 2024, 8:53 am GMT.