Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
pofig 
16.-Mar-2011 03:11 pm
Pirms 3 nedēļām ievadīju sarunas, ka varētu kādu nedēļu brīvu paņemt - no pagājušā gada atvaļinājuma, kas neizmantots. No dižpacienta mārketbeibes (jau tas, ka kāds šamai iedevis mārketinga maģistra grādu liecina, ka augstākā izglītība šai zemē ir parodija) nikns bļāviens, ka nu nekādi, jo viss degot, viss brūkot. Momentā tika piektdienas pēcpusdienā iesūtīti materiāli "ASAP pirmdien vēlos redzēt maketu!" Nuss vēlamies mēs dzīvē daudz ko, tak trešdien savas 16 lpp samaketētas dabūja. Un čušš... visas liesmas kur pagaisa. Vienu nedēļu slinki paspēlēju e-pingpongu (ja pacients iedod absolūti nerediģētu tekstu, tak ik pa brīdim atrod savā tekstā jaunas un jaunas pareizrakstības kļūdas - šiim rodas sūri nostrādātas nedēļas sajūta). Pēc tam nākamā nedēļa aiziet bumbierus dauzot un prasot tirdzniecības daļai, lai iedod kādu darbiņu. Pa šo laiku nomainījušies gadalaiki, mēness fāzes, izpīpēts gana cigu, tikai ūbersteidzamais ASAP darbs, kura dēļ nevienu brīvdienu nevienam, tas kaut kur karājas gaisā kā 2012. gada pasaules gals - visi par to zin, aber vai pienāks, nezina. Degt tai durai elles ugunīs. Un skaidrāks par skaidru, ka ja no viņu puses būs pēc laika "uztaisi ātrāk, lai mani palaiž atvaļinājumā!", tad šajā galā atskanēs ellišķīgi smiekli ho-ho-ho! un tiks meklēts vismazākais iemesls, lai labu atdarītu ar labu. Dabas līdzsvaram. Tik aizdomas, ka šī par glupu, lai apjēgtu sēloņu un seku likumsakarību. Vo tā man iet. Varētu pasauli glābt, tautu no gara tumsības, kosmosa tāles iekarot! Bet es te ar glupām mārketinga durām cīnos, bumbierus dauzu, kaļu infantilus atriebes plāniņus, gatavojos brīvdienās kārtējo ugunsgrēku dzēst (idiotus/es, kas nemāk organizēt darbus, glābj tehniskais personāls virpojot virsstundas un brīvdienas). Bet gadi skrien kā stirnas. Un aizvien mazāk kam redzi jēgu.
Comments 
16.-Mar-2011 06:51 pm
:( Nevar izdomāt kādu viltību? Nu, kā parasti ar slimībām, bērēm vai vēl kaut ko aizbildinās. Vai varbūt sarunāt paņemt atvaļinājumu ar nosacījumu, ka, tiklīdz tas "pasaules gals" - nu, ūbersteidzamais darbs - pienāk, tā Tu esi gatavs pārtraukt atvaļināties? Vnk nav smuki tā strādāt bez atpūtas. Un zem pēdējiem diviem teikumiņiem varētu pielikt arī savu parakstu. Tā ir.
16.-Mar-2011 07:27 pm
Uzmācās jau doma fiktīvi saslimt. :( Dumjākais, ka šīs 2 nedēļas jādirn darbā, bē† tikpat labi varēju mājās atslābt. Sausais atlikums būtu identisks. Vo tas man kapitālismā nepatīk, ka darba ņēmējs visai beztiesisks apstākļos, kad ir zināmas grūtības atrast darba devēju, ar kuru foršāk būtu sadarboties.
16.-Mar-2011 08:25 pm
O, jā! Tā viņi visi pasākuši darīt. Arī manējie. Izmanto situāciju visatļautībai. Tak klusībā ceru, ka reiz tas Kungs viņus sodīs ar ekonomisko uzplaukumu & tad es būšu priecīga ne tikai uzsviest atlūgumu uz galda, bet vēl mēli bonusā parādīt.
16.-Mar-2011 08:47 pm
Par to es kādreiz uztraucos. Nu kad dzīvoju naivās iluzijās, ka sabrūkot padomijai, viss būs pilnīgi pretēji, daudz taisnīgāk un labāk. Kad sapratu, ka pa lielam Marksam bijusi taisnība, tad samierinājos - galvenais jau ir saprast spēles noteikumus. Šobrīd vairāk kreņķējos par nelietderīgo laika šķiešanu. Kaut kā aizvien vairāk sāku just laika vērtību (vecums laikam), un tāpat vien izsvītrot 2 nedēļas bez grama sausā atlikuma no dzīves tikai tāpēc, ka kādai tur beibei ērtāk apzināties, ka jebkurā laikā var ASAP ko pieprasīt, tas mazliet dzen riekstos. Bet gan pieradīšu, Cilvēks nav cūka, cilvēks pie visa pierod.
16.-Mar-2011 09:35 pm
:( Ja darba laiku nevar izmantot citiem mērķiem, kā, piemēram, virtuālās enciklopēdijas papildināšanai, tad tiešām sūdīgi. Atliek vēlēt, kaut Tev izdotos pēc iespējas ātrāk atrast citu darbu vai - sliktākajā gadījumā - tikt pie atvaļinājuma atpūtai un domu sakārtošanai.

P.S. Izskatās, ka Tev Markss kļūst arvien tuvāks un tuvāks. Vismaz ļoti bieži fiksēju, ka Tu uz viņu atsaucies, neminot konkrētu tēzi no viņa daiļrades, bet apmierinoties tikai ar "Marksam bija taisnība". Tas ieintriģē. Ņemot vērā, ka man diez ko daudz nav bijusi ar viņu saskarsme, varbūt vari kaut ko ieteikt, lai es vismaz saprastu, par ko "Marksam bijusi taisnība"? ;)
17.-Mar-2011 08:37 pm
Normāla uzskatu ģenēze no ultranacionālisma un šovinisma uz kreisumu. :) Bet taisnība šim vienā: darba devējs un darba ņēmējs vienmēr un mūžīgi mūžos būs pretējās nometnēs, tb vai nu viens, vai otrs centīsies parazitēt uz otra rēķina. Bet par pārējo neņemos spriest, jo prāta par maz. :)

http://www.satori.lv/autors/259/Karlis_Markss
http://kreisie.lv/?p=1618
This page was loaded Jun 21. 2024, 3:47 pm GMT.