Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
njā... 
24.-Sep-2010 08:37 pm
Izrādās, god. darba devējs jau labu laiku lasa manu cibu (kāds cūka paziņa nostučījis). Un, kā jau tas raksturīgi ļaudīm, uzskata manu īdēšanu un cepšanos vērstu pret viņu konkrēti. Vobšem mani pazemoja*, darba laikā piegriezta interneta lietošana, aber mājās, tur jāieslēdz pašcenzūras filtrus uz pilnu klapi. Īstenībā jau gribas ko pamainīt iztikas pelnīšanas ziņā (6 gadi vienā vietā uzdzen baisu rutīnu un mazina iespējas ko jaunu apgūt), taču daudz kas par vēlu. Par vēlu valodas mācīties un emigrēt. Par vēlu iekārtoties kādā domubiedru grupiņā un kandidēt uz Saeimu (kā man stāstīja tie, kas tur jau ir, nekas nav jādara, kopā ar komisijām kāposts sanāk labs, pēc tam var iet pensijā - to īsti nesapratu, jānoprecizē). Un esmu pārāk dumjš, lai izdomātu kardināli jaunu virzienu, kurā meklēties. Pilnmēness depresija.

----
* - Чо такой грустный?
- Босс вызвал к себе.
- Орал?
- Нет, анал.
Comments 
24.-Sep-2010 09:50 pm
Gygy, skatos, ka esi uzrāvies uz katra cibas skribenta ļaunāko murgu, ar ko arī apsveicu :D (Lasīt ar latviski priecīgu intonāciju, protams)
24.-Sep-2010 11:26 pm
Nekas, gan arī kāds tavs pacients izlasīs, ka laikā kad šis ASAPojas, tu trekterē bairīti upesmalā. :)
24.-Sep-2010 11:35 pm
Uz vienu te nesen uzrāvos, bet tur viss labi beidzās, zaika no tām, kam Viss Ir Forši trāpījās.

Vot smagāk bija, kad pāris gadi atpakaļ iekš Š.lv par kādu cienījamu PR darboni izteicos, uz jamā prasmēm terminus lietot un vispār runāt ne pārāk netieši norādīju. Scuko, izrādījās, lasa vietni :) Bet ļaunā neņēma, kas priecē, joprojām sadarbojamies.
24.-Sep-2010 11:13 pm
Savads Tev tas darba deveejs - cits vinja vietaa buutu priecajies par neuzbazigiem ieteikumiem "darba organizacijas uzlaboshanai".... :-)

P.S. NEKAD nav par veelu macities valodas
24.-Sep-2010 11:25 pm
Satiku sava bakalaura vadītāju prof. Staburovu, kura arī apgalvoja, ka mācīties nav par vēlu un minēja kaut kādu britu guru, kurš pirmo reizi paņēmis ķīnīzeru valodiņas mācību līdzekli ap gadiem 40, bet 60 gadu vecumā kļuvis viens no pasaules vadošajiem sinologiem. Vienīgais, smadzeņu pietrūkst lai saprastu, ko man tas dos (izņemot, protams, redzesloka paplašināšanu), ka pratīšu gana tekoši uzvaicāt Londonā, kur te metro, vai Parīzē - kur dod bezmaksas paiku bomžiem? Tulku netrūkst arī bez manis, bet citu praktisku pielietojumu izdomāt nevaru (lai krautu kastes zavodā no konveijera, vai kādas tur sēnes vāktu, nekādas lielās valodu zināšanas nevajag, aber smalkākām nodarbēm tas drīzāk ir tikai palīglīdzeklis. Vobšem dauzu galvu pret sienu un pats to saucu par "domāšanu". :)
24.-Sep-2010 11:28 pm
/Pasniedzu roku pec telephona un zvanu Tev/
This page was loaded Apr 23. 2024, 11:44 pm GMT.