Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
iešāvās prātā 
18.-Mar-2010 08:15 am
Ienāca prātā doma: kā mainītos dzīve dievzemītē, ja piepeši mediji kardināli mainītu savu orientāciju un pārstātu atreferē† šāda tipa "aktualitātes" (nu uzzināju - ko tas manā dzīvē maina?) kā, piemēram, ...TP pamet Dombrovska Ministru kabinetu; valdību negāzīs...? Vo saskrien perdeļi ar karodziņiem (vienalga, kādā krāsā) kur pazīmēties, bet nevienas TV kameras, neviena žurnālista; paziņo kāda interešu grupiņa, ka viņi kur tur nepiedalīsies, un atkal - nevienas kameras, neviena žurnālista. Žurnālisti, saproties, aizņemti, mēģinot apgūt žurnālistiku, veidot sižetus un izrauties no senīlā "TV Panorāma" rāmīša (te jau par BBC piemēru pukstēju)? Es te ne par to, ka 99,9% žurnālistu nespēj veidot sižetu, bet tikai samontēt atreferējumu, bet par to, kā jutīsies vidējais lietotājs, neuzzinot, ka kāds tur "ierindas biedrs" pie kāda premjerierēdņa nav pieņemts (nabaga lietotājam atklāsme, ka dzīvē nekas nemainās, tikai pašam jauni apvāršņi, kam līdz tam neatlika laika), un ko iesāks pats "ierindas biedrs" un viņam līdzīgie, ja piepeši mediji par šiem neizrādītu ne mazāko interesi? Man domāt, būtu jautri. ;)
Comments 
18.-Mar-2010 08:56 am
Aha. Un uz vēlēšanām neierodas neviens vēlētājs. Un nabadziņiem pašiem nāktos miljonu biļetenu aizpildīt ;)
18.-Mar-2010 09:14 am
Vovo. Mediji varētu pilnībā pievērsties šitiem "Rianna nav sista jau gandrīz gadu", "Rēzija Kalniņa stāsta, kālab nav precējusies", "Mūsu hokejisti pārliecinoši piekāpjas" utt. Tas gan ar neko nemaina cilvēku dzīvē, tak neputro galvu un nav tur nekas jāsaprot. Tiesa, vesels lēvenis "ekspertu" nokārtu degunu;(
18.-Mar-2010 09:19 am
Nuss, es par principu, nevis dievzemītes žurnālistu neprasmi veidot sižetus un informācijas plūsmu.
18.-Mar-2010 09:25 am
Es jau arī par principu:)) Bēdīgi jau ir tas, ka mums dikti maza tā zemīte - šur tur kadi bēniņi aizdegas, pa kādam puikam aiziet boldā, bet tā nekā tāda riktīgi slikta pie mums nenotiek. Un tā kā politika ir sliktākais no visa, kas ar mums notiek, tad žurnālisti ap to arī spindz viena spindzēšanā:)))
18.-Mar-2010 09:32 am
Es jau te pukstēju, ka ar baudu pēdējā laikā uzmetu aci BBC News - it kā politiķiem atvēlēts tikpat daduz vietas kā kokā iestrēgušiem kaķiem, pie tam abiem kopā visai maz, taču pārējais ir interesants un (vismaz šobrīd) aizrauj kā avotūdens malks pēc rāvas. Tb aizdomas, ka nevis pašos notikumos vainīte, bet tipveida domāšanā un žurnālistikas profesionālismā.
This page was loaded Apr 25. 2024, 5:08 am GMT.