Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
attālinātā mācīšanās skolā - rezignēts skats no malas 
1.-Maijs-2021 10:39 pm
Attālinātā mācīšanās, par ko tā sašutuši daudzi vecāki, tikai kā lakmusa papīrs uzrāda reālo skolēnu spēju mācīties, par ko viņu vecāki lielāko tiesu iepriekš pat nenojauta.
Tie skolēni, kas nekad neko paši nav darījuši, un arī klātienē negribīgi un pavirši pildījuši klasē uzdoto, tie attālināti mājās nemācās vispār. Neviens cirks no skolotāju puses šos neieinteresēs. Vecāki sašutuši, jo nu viņiem jādara to, ko šie deleģējuši skolai, proti, beidzot jāaudzina savu atvasi.
Savukārt tie skolēni, kam pielecis, ka vieglāk ir laikus izdarīt, jo tad viņus liek mierā un ir daudz brīva laika draudziņiem un blēņām, tie attālināti darbojas lieliski. Rezultātā redzam, kā klātienes pelēkā un daudzmaz viendabīgā masa (katrā klasē 3-4 gudrīši, 3-4 muļķīši un vidusmērs) zināšanu apguvē strauji separējas trijos visai atšķirīgos līmeņos.
Comments 
2.-Maijs-2021 10:50 am
Un tālāk tas brīnišķi rezultējas augstskolā, kur nu jau no kursa palikusi akurāt puse, argumentējoties ar koncentrēties nespēju bez klātienes.
2.-Maijs-2021 02:40 pm
Man domāt, ka tas ir daudz labāk, nekā ja šis atbirums 3 gadus nosnauduļo auditorijas pēdējā solā, un tad saņem diplomu.
2.-Maijs-2021 03:23 pm
Nenoliedzami
This page was loaded Maijs 7. 2024, 1:16 pm GMT.