Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
šī rīta prieks 
31.-Jul-2016 07:16 am
Ieķiķināju par kārtējo cepienu jeb gāganu kariņu – jautri. :) No vienas puses aplam ražīgs tipiņš ar izteiktu tendenci ignorēt loģiku, konsekvenci un faktus pārliecības/ticības vārdā, no otras puses pustraks trollis, kurš izklaidējas, uz norādot uz to, kā pirmajā harmoniski sadzīvo nesavienojamas lietas (šai gadījumā, šķiet, putinistu retorika un vērtības ar putinnīšanu). Jautri.

Taču principā te līdzīgi kā ar "bēgļu" cepienu pirms laika (kaut kā pieklusis – laikam bēgļu miljonu invāzijas iespaidā tradicionālo vērtību sargātāji pārāk aizņemti ar savas pazaudētās identitātes meklēšanu), kurā ne īpaši iedziļinājos, bet pozicionējos, vairāk balstoties uz elementāru novērojumu: ja vienu viedokli atbalsta ļaudis, kurus uzskatu par intelektuāli spēcīgiem un interesantiem, bet otru... gan jau, ka "cīši lobi cilvāki", tad visnotaļ pašsaprotami pirmā pozīcija šķiet daudz simpātiskāka un pieņemamāka.
Comments 
1.-Aug-2016 08:22 pm
Cik neparasti. Cilvēki, kas tev piekrīt, tev šķiet intelektuālāki. Neesi gadienā kāds no tiem Rīgas Laika skolas guru rakstpišiem?
This page was loaded Maijs 4. 2024, 6:01 pm GMT.