Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
sēnēs! 
16.-Jul-2016 10:04 am
Palasu freidlisti – viena vienīga cepšanās par Turciju. Mīļie mani, tā Turcijā ir pastāvīga tradīcija, kas pēdējos 100 gados atkārtojas ar apskaužamu regularitāti: kad valsti pārņem stagnācija un iedzīvotāju neapmierinātība, tad armija uztaisa apvērsumu un pārņem varu. Saliek korumpantus cietumos, iestājas miers, sākas ekonomikas augšupeja, armija smuki nodod varu civilajai pārvaldei, demokrātiski ievēlētā valdība desmitgadē salaiž visu dēlī un cikls sākas no jauna. Ne mums kāds prasis padomiņu, ne ko varam ietekmēt.
Ir svarīgākas lietas, par ko domāt, piemēram, laika prognozētāju solītās vētras un lietavas, vismaz mūsu pusē, gājušas secen, tb spīd saulīte, viegls vējiņš – laiks ideāls, lai dotos sēnēs. :)
Comments 
16.-Jul-2016 03:27 pm
Mūsu galā vairāk apspriež to, ka vecās Pļavenes dēls aizvakar ar traktoru dīķī iebraucis. Tas gan interesantāk, gan reāli ietekmē dzīvi (jo šams pieprasīts zāles pļāvējs). Bet tas laikam tāpēc, ka Ģibuļu pagasta iedzīvotājos izteiktāka iekšējā emigrācija – pat kas Rīgā notiek, nešķiet interesanti.
16.-Jul-2016 03:31 pm
Tas tālab, ka sezona, nevis garie ziemas vakari.
This page was loaded Jun 21. 2024, 8:14 am GMT.