Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
ausa jauns rīts, un ... zemē, kā vienmēr, sākās liela rosība 
21.-Jun-2015 03:31 pm
Saeima šodien trešajā, galīgajā, lasījumā pieņēma grozījumus Izglītības likumā, nosakot, ka izglītības sistēma nodrošina izglītojamā tikumisko audzināšanu, kas atbilst Satversmē ietvertajām un aizsargātajām vērtībām, īpaši tādām kā laulība un ģimene.

Vai pēdējā laikā caur kādiem jauniem pētījumiem un statistikas analīzēm nākuši uzskatāmi pierādījumi, ka bērni strauji tik netikumīgi kļuvuši, ka šie ar jauniem likumiem, nevis tradicionālo vērtību žagariem tikumības druvā jādzen? Un kas tie dzinēji un likumprojekta autori, ja paši bez likuma netikumīgi izauguši?

UPD:
Rezumējot, ētikas mācīšana skolās ir izgāzusies (ceru, ka IzM nāks ar publisku paziņojumu, ka dirsā darbs un materiāls), jo nespēj nekādi tīņus piespiest būt tikumīgiem. Tāpēc nepieciešams jauns mācību priekšmets (kuru izstrādās ļaudis, kuriem tikumība skolā nav mācīta, bet kas to apguvuši pašmācībā pa kaktiem). Cerēsim, ka sanāks labāk, nekā ar ētiku. :)
Comments 
22.-Jun-2015 07:43 am - Re: Netikumība
Tb sakara nekāda. :)
22.-Jun-2015 03:13 pm - Re: Netikumība
Sakars vistiešākais. :)
26.-Jun-2015 07:40 am - Re: Netikumība
Kā tam čigānam, kurš prasīja viņu tiesāt arī par izvarošanu. Uz tiesneša neizpratni atbildēja: pipele man ir, tātad teorētiski kaut kad varu. :)
This page was loaded Maijs 4. 2024, 11:58 pm GMT.