Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
par pozitīvo 
17.-Mar-2015 08:48 am
Pozitīvais ir ne tikai tas, ka jau dzeru kļavu sulas, rīta cig kūpinot, ievērtēju gājputnu kāšus, tb pilnvērtīgi baudu nekānedarīšanas priekus (ja neskaita darāmo darbu sarakstu, ko laulene bargi piekleibējusi pie ledusskapja), bet arī tas, ka pie LNB centrālās ieejas piepeši novietojuši kādas 5-8 urnas smēķētājiem.
Sākumā aš sabijos: kas tad nu?! Vai izdomājuši mest pie malas savus izdomājumus un ļaut pīpmaņiem maliņā netraucēti kūpināt? Tak potams nē. Šitie sārtvaidži tak ir kā jehovas liecinieku neofiti - misijas apziņa liek savai ticībai pievērst visu pasauli, un nenomierināsies, līdz pēdējam pīpmanim dzeltena uzšuve uz mēteļa nebūs uzlikta un pa ietvi staigāt aizliegts, vai tas uz Rumbulu aizvests. Taču, sakarā ar to prezidentūru, Rīgā sabraucis bars eiropiešu, un šie nevēlas mainīt savus paradumus tikai tāpēc, ka kaut kāds iedzimto fanātiķu bariņš te izdomājis vajāt smēķētājus - tā nu nācās baleliņiem, nokārtu galvu, ierīkot publiskās smēķētavas vietās, kur eiropieši staigā. Nu ko lai saku: civilizētie ļaudis, brauciet šurp biežāk! :)
Comments 
17.-Mar-2015 09:36 am
[ar kukurūzas bērnu acīm] pievienojies mums... sārtvaidzība ir lieliska... mēs mīlam sārtvaidzību... smēķēšana ir ļaunums... pievienojies mums...
This page was loaded Mar 28. 2024, 10:29 pm GMT.