Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
3.-Sep-2014 09:55 am - kā es atbildētu uz priekšvēlēšanu anketas jautājumiem, ja tāda iespēja būtu - iesaku kā MAS
1. Vai jūsu pārstāvētā partija ir gatava aizstāvēt neatkarīgu VKKF finansējuma modeli, un kādu tieši? - Kas būtu "neatkarīgs" modelis? Nesapratu jautājumu. Finansējumu var rast vienīgi no valsts, tb manuprāt var spriest tikai par komisijas kompetenci un neangažētību.

2. Vai atbalstīsiet sociālā nodrošinājuma sistēmas izveidi radošajām personām, un kādu? - Jau pastāv VSAA, jepkura persona var apdrošināties kaut vai Austrālijā. Tb ar sociālo nodrošinājumu viss kārtībā.

3. Kā jūsu partija plāno veicināt Latvijas kultūras organizāciju konkurētspēju? - Kāda te daļa partijām? Tām pavisam citas funkcijas. Aber organizācijām (vienalga, peļņas, bezpeļņas vai sabiedriskajām) pašām jārūpējas par savu konkurētspēju - tas taču to darbības pamatā.

4. Kā plānojat panākt kultūrpolitikas nostādnēs "Radošā Latvija" paredzēto darbavietu un uzņēmumu skaita pieaugumu radošo industriju sektorā, un cik procentiem no tiem vajadzētu atrasties reģionos? - Nekā. Skat, iepriekšējo atbildi.

5. Vai atjaunosiet grāmatu valsts iepirkumu publisko bibliotēku vajadzībām? - Jā. Bet veidojot cenzūras komisiju (LNB nepieciešamā literatūra saturiski krasi atšķiras no tā, kas nepieciešams ciema bibliotēkā, tb beletristiku uz laukiem, nopietnajās krātuvēs saturiski augstvērtīgāko).

6. Kādu kultūras projektu, pēc jūsu partijas domām, vajadzētu īstenot uz Latvijas simtgadi: nacionālo enciklopēdiju, Laikmetīgās mākslas muzeja izveidi, Dziesmusvētku norises vietu rekonstrukciju vai vēl kādu citu? - Pirmos divus OK, bet dziedāt var arī pļaviņā.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 16. 2024, 2:57 pm GMT.