Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Commenting To 
19.-Feb-2014 12:20 pm - par seksismu vīriešu uzvedībā un valodiņā
Seksismam vīriešu uzvedībā un valodā ir tīri bioloģisks pamatojums. Proti, vīrietis tīri instinktīvi jūt, ka sieviete savā būtībā ir hiperegoistiska, savtīga kuce, kurai viņš nepieciešams tikai seksam (lai vairotos un ķertu tos vairākkārtējos orgasmus kā Matrosovs fašistu ložmetēju kārtas) un naudai (ko politkorekti par drošību un pleca sajūtu dēvē). Ja kādu iemeslu dēļ šis opcijas pieklibo, tad, kā jau tas dzīvajā dabā daudzām sugām pieņemts (te nu Viestura Rudzīša proponētā Dievietes kulta sekotājas diez ko oriģinālas nav, uzprasiet kaut vai [info]snorkei vai citam biologam cibā), mātīte to tēviņu vienkārši apēd (tb zāģē, līdz šis ar prostatas vēzi iespēlē penālī).
Tātad vīrietis, kā jau emocionāla un romantiska būtne (kurš romantiku, dzeju u.c. mākslas, tb pašu estētikas izpratni kā tādu izdomāja? protams, bikšaiņi!), ir pilnīgi neaizsargāts šādas pašu tumšāko un dzīvnieciskāko instinktu motivētas uzvedības priekšā. Un te nelīdzēs ne smadzenes, ne lielāka muskuļu masa, jo uzbrucējs prot labāk mimikrēt par hameleonu, kurš vaktē to garām lidojošo tauriņu.
Un gluži kā tie tauriņi, kuru spārnu krāsojums evolūcijas ceļā pieņem pūces acu izskatu, tīri neapzināti vīrietis sāk uzvedībā un valodā kāpināt seksiskus motīvus - lai no visām uzglūnētājām atsijātu pašus savtīgākos eksemplārus. Tb sieviete, kurai tas virietis dziļi vienaldzīgs, bet kura vienīgi vēlas viņu fiksi kā citronu izspiest, izmest un ķerties pie nākošā, viņa kā uzvarētājs un lielākais plēsējs dabā tīri emocionāli nespēj izturēt šitā vārguļa kvekšķēšanu un zaudē uz brīdi savu spēju mimikrēt. Attiecīgi, paliek tikai tādas, kuras patiešām šo bikšaini mīla par spīti viņa aizbildnieciskajam plātīgumam un idiotiskajiem jociņiem par sievietēm pie stūres (jo redz, manu mazo draudziņ, ja sieviete mīl, viņa par mīlas objektu ir sajūšmā pat tad, kad šis čurā izlietnē vai pat ir dzejnieks). Nu bet ar mīlošu sievieti (kā par brīnumu, šīs jūtas dažkārt skar arī sievietes) var nodzīvot kopā gana ilgi un laimīgi. Protams, līdz brīdim, kad visi feromoni/hormoni tur izvējo un viņa atgūst sugas māsām permanenti raksturīgo žiperīgumu un lietišķumu. Kaut kā tā. Ticiet vecam veterinārpsihologam. ;P
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Maijs 6. 2024, 10:45 pm GMT.