Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
reklāmas spēks 
5.-Feb-2010 11:30 pm
Rimti malkoju brjūno, fonā klusu iekš TV kastes grab kaut kāds franču detektīvs, ko ik pa brīdim pārtrauc reklāmu bloki. Secināju, ka mani tomēr ietekmē reklāma. Portāls tvnet.lv tik cītīgi reklamē, ka domāts absolūtiem idiotiem, kas esot tā mērķauditorija to krutuma celšanai, ka acīmredzot ar steigu jāmeklē kādu citu portālu, ko preferencēs iekš currentpeidža ielikt, lai palaižot kompi tas atveras. It kā jau portāls kā portāls - ne īpaši labāks, ne sliktāks par pārējiem, taču mesidžs, ka to izvēlas tikai debīliķi, mani satrauc.
Comments 
6.-Feb-2010 01:13 pm
nu, ja tas ir tāpat kā agrāk, tad kopējais reklāmas budžets droši vien ir Ls 0, nevienam no tēlotājiem neko nemaksā (visticamākais tie ir čomi) un LNT ētera laiks ir uz barteri.
6.-Feb-2010 01:18 pm
Neesi redzējis? Tā gadās, kad lasa grāmatas un TV neskatās. :) Iet smuka reklāmas kampaņa, kur atlasīti īpaši retardēti īpatņi (lai gan pieļauju, ka kur guļamrajonos tādu netrūkst) stāsta, ka šiem dzīvē neiet, jo ne "čiksas" ar šiem tusē, ne "krutie" puiši, taču tad uzzinājuši, ka tie visi internetā lasa tvnet.lv - kur esot viss, kas normālu urlu interesējot, - nu esot gan kruti draugi, gan čiksas, jo nu stāstītājs zinot par ko runāt ar apkārtējiem.
6.-Feb-2010 01:29 pm
ņjā, izklausās pēc tvneta.

vienīgais, kāpēc vispār reklāmas tiek laistas tv, imo, ir tāpēc, ka nav jāmaksā par reklāmas laiku. filmē arī droši vien paši. vismāz tā bija pirmsākumos.
This page was loaded Maijs 7. 2024, 3:31 pm GMT.