Sātana advokāta piezīmes
skepse un infantilitāte
Replying To 
20.-Jun-2021 12:02 pm
lūdzu nesauc arābus par rikšotājiem, uz tiem attiecas tas pats, ko augstāk rakstu par islandiešiem. arābi nav rikšotāju šķirne.
kā arī - arābi sāka atstāt ietekmi uz Eiropas zirgu populāciju no kāda 11. - 13. gadsimta. - When Arabia worked to spread Islam in 600 A.D., the Arabian horse carried Arab warriors throughout the Middle East and as far as North Africa, Spain and China. Through this effort, and as a result of the expansive Christian Crusades during the 11th and 13th centuries, the Arabian horse began leaving its mark on European horses. It added refinement to heavier draft breeds and height to smaller ponies.

(tiesa gan nopietnāka un sistemātiskāka ietekme parādījās tikai 17. un 18. gs ar tīrasiņu šķirnes attīstību. patiesību sakot ar trīs orientālajaiem zirgiem, no kuriem divi toč bija arābi, viens drīzāk barbs. taču tos trīs var atrast jebkura mūsdienu siltasiņu šķirņes zirga ciltsrakstos. piemēram, mans zirdziņš pa tēva līniju ir cēlies no Godolphin Arabian, kurš dzimis 1724. gadā Jemenā)

par filmām - protams, Tev taisnība. bez manis jau iepriekš minētajām nepārtraukti lietotājām zirgu vokalizācijām, kas neatbilst patiesībai, kaitina arī tas, ka, piemēram, lēkšo, tad nokāpj un vnk pamet zirgu savā nodabā, bez atsoļošanas, ar iemauktiem galvā (realitātē tas 100% realizēsies ar iekāpšanu pavadā - pavadu saraušanu un/vai mutes traumēšanu ar trenzi vai laužņiem). un tas, ka zirgi arī visādās apmetņu un atpūtas vietās tiek rādīti ganoties (un nepārtraukti zviedzot un gurdzinot) ar iemauktiem un segliem. tāpat arī inventāra neatbilstība filmā tēlotajam laikam vai pat būšana klaji disfunkcionālam. pati reiz piedalījos filmēšanā - pareizāk sakot, manam zirgam bija jātēlo zirgs un tas, kādā veidā un kāds viņam tika uzlikts inventārs nemeikoja sensu vispār (iemaukti tika salikti tā, ka pajāt, pareizāk sakot, kvalitatīvi vadīt zirgu, ar šādu konstrukciju būtu neiespējami), bet filmētājprāt tā izskatījās iespaidīgāk un labāk
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Maijs 8. 2024, 6:37 pm GMT.